NOVI HIT

Ovako zvuči nova balada 'Easy On Me' slavne Adele

10.10.2021 u 08:58

Bionic
Reading

Nakon velikog intervjua u Vogueu, kojim je najavila izlazak novog albuma, Adele je sve iznenadila pustivši na Instagram Liveu oko 40 sekundi novog singla 'Easy On Me', čiji je izlazak zakazan za 15. listopada

Pjevačica se u subotu družila s obožavateljima na Instagram Liveu, a pred kraj druženja iznenadila ih je pustivši im 40 sekundi svoje nove balade, koja će, u to nema sumnje, poharati glazbene top liste, baš poput pjesama s prethodnih albuma 'Someone Like You' i 'Hello'.

'There ain't no gold in this river/ That I've been washing my hands in forever/ And there is hope in these waters/ But I can't bring myself to swim when I am drowning in this silence/ Baby, let me in', stihovi su njezine nove pjesme.

Adele - Easy On Me Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Pjesma 'Easy On Me', čiji je izlazak najavljen za 15. listopada, prva je pjesma koju ćemo čuti od Adele u zadnjih gotovo šest godina. Nakon nje svjetlo dana bi trebao ugledati album za koji svi vjeruju da se zove '30' zbog tajanstvenih reklamnih panoa koji su se nedavno pojavili diljem svijeta, a Adele bi time prikladno nastavila tradiciju nazivanja albuma po godinama. Nakon, '19', '21' i '25', sasvim je logično da nas počasti s albumom nazvanim '30'.

Osim gomile obožavatelja u chatu s Adele pojavila su se i neka poznata imena poput glazbenice Alicie Keys i glumca i glazbenika Bena Platta koji ni sam nije krije uzbuđenje napisavši 'to se događa'.

Adele Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Osim što je obožavateljima dala uvid u novi singl, Adele je odgovarala na brojna pitanja u chatu. Mnoga su se očekivano bavila njenim nadolazećim albumom, ali još nije htjela 'odati previše'. 'Imam najdražu pjesmu s novog albuma, ali neću vam reći koja je jer još nemate popis pjesama. Uzbuđena sam što ću to napokon objaviti u svijetu', rekla je pjevačica.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Adele je neodređeno otkrila da album 'uskoro izlazi. Ne brinite', a iako je ranije rekla da novi album nije nužno 'zapis o razvodu', tijekom subotnjeg Instagram Livea rekla je da se temelji na 'razvodu, dušo. Razvodu'.

Adele i Simon Konecki razveli su se službeno u ožujku ove godine, gotovo dvije godine nakon što su objavili da se rastaju. 'Pisanje glazbe bilo je zaista terapeutsko, zasigurno, rekla je pjevačica u razgovoru s obožavateljima.

Kako je priznala Vogueu, njihovom braku je došao kraj jer se u njemu nije osjećala sretnom kao ranije. 'Nije se dogodilo ništa loše, jednostavno mi više nije odgovaralo. Bila bih jadna da sebe nisam stavila na prvo mjesto', rekla je pjevačica.

Adele je sad u vezi s novim partnerom, američkim sportskim agentom Richom Paulom: 'Ne osjećam se anksiozno i nervozno u njegovoj blizini. Ja sam 33-godišnja razvedena majka sina koja zapravo upravlja svojim životom. Znam što želim i što ne želim, a posljednje što mi u životu treba je netko tko ne zna gdje se nalazi i što zapravo želi', priznaje Adele.

Prije veze sa agentom, koji brine o karijeri košarkaša LeBrona Jamesa, Adele je bila u braku sa Simonom Konneckijem, ocem njezina osmogodišnjeg sina Angela, a kako je priznala Vogueu, njihovom braku je došao kraj jer se u njemu nije osjećala sretnom kao ranije.