'EASY ON ME'

Na ovo smo čekali godinama: Adele je i službeno potvrdila šuškanja da stiže novi album

05.10.2021 u 17:44

Bionic
Reading

Svoje profile na društvenim mrežama 33-godišnja Adele iskoristila je kako bi, na opće oduševljenje milijuna obožavatelja diljem svijeta, potvrdila kako je posljednjih mjeseci vrijedno radila na svojim novim hitovima

Dijelić spota, u trajanju nekoliko sekundi, sasvim je dovoljan teaser za sve obožavatelje 33-godišnje britanske pjevačice Adele kojim je najavila novi album i to pjesmom 'Easy On Me', čija će premijera biti 15. listopada.

Iako kratka snimka dovoljna je da se zamijete prepoznatljivi eyeliner na njezinim očima, kao i dugi nokti dok vozi automobil i stavlja kazetu u kazetofon.

Sve se ovo odvilo nakon što je ažurirala svoju web stranicu i na profilima na društvenim mrežama izmijenila profilne fotografije. Inače, britanska pjevačica, koja već neko vrijeme živi u Kaliforniji, posljednju je pjesmu izdala još 2015., a nagađa se kako bi se album trebao zvati '30'.

  • +15
Adele Izvor: Profimedia / Autor: Jim Smeal/BEI/Shutterstock / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nagađanja su se pojavila nakon što su diljem svijeta osvanuli jumbo plakati i svjetlosne projekcije s natpisom '30', pa obožavatelji smatraju da je to jedan od znakova da će njezin novi, četvrti po redu album uskoro ugledati svjetlo dana. Broj 30 uočen je u brojnim svjetskim metropolama, a to '30' bi bilo u skladu s njoj omiljenim načinom imenovanja studijskih albuma, budući da je je dosadašnje nazvala prema svojim godinama.

Naime, njezin debi album '19' izdan je 2008., da bi tri godine kasnije svjetlo dana ugledao '21', a potom i 2015. godine album '25'.