ŽENA ZA PRIMJER

Ovako je Indira čestitala rođendan suprugu Miroslavu

10.04.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Proteklog vikenda grupa Colonia je imala nastup u Austriji, a s Indirom je bio njezin suprug Miroslav, menadžer grupe. Poput ostalih poznatih koji na društvenim mrežama čestitaju svojim voljenima godišnjice i razne druge važne datume, pjevačica je svom suprugu uputila najljepše riječi povodom njegova rođendana, a jednom svojom gestom i izmamila osmijeh

Indira i njezin suprug Miroslav slove za jedan od najskladnijih parova na domaćoj sceni. Uživaju u svakom trenutku svog zajedničkog života i ne kriju emocije koje gaje jedno prema drugom, pa ih se često može vidjeti zagrljene ili dok razmjenjuju zaljubljene poglede i poljupce u javnosti. Pjevačica je iznenadila svog supruga rođendanskom čestitkom uz zajedničku fotografiju.

'Najdraži moj mužiću, sretan ti rođendan', napisala je, a obožavatelji su se pridružili čestitkama za njezina supruga, poduzetnika i višestrukog prvaka u bodybuildingu, Miroslava Levaka, koji je u subotu proslavio 40. rođendan.

Osim čestitke, pjevačica je s plesačicama i DJ-em zapjevala svom suprugu dok ih je on vozio na nastup,  a sigurno mu je pripremila i neki zanimljiv poklon.