SLAVLJENIČKI KONCERT

Colonia obilježila 20 godina spektaklom u Zagrebu

06.11.2016 u 15:58

  • +15

Colonia proslavila 20. rođendan

Izvor: Promo fotografije / Autor: Danijel Pavelić

Bionic
Reading

Grupa Colonia održala je slavljenički koncert u Zagrebu povodom 20 godina karijere i potvrdila svoj status benda koji zna kako se radi glazbeno-scenski spektakl u maniri svjetskih partyja

U prepunoj maloj dvorani Doma sportova karizmatična Indira Levak već je s prvim taktovima velikog hita 'Za tvoje snene oči' zarazila publiku svojom energijom koja nije gubila intenzitet do samog kraja koncerta. Publika je pjevala hitove Colonije uglas tri sata, a na sceni je, uz DJ-a i osamdeset plesača plesnog studijaTransForm, tempo diktirala neponovljiva Indira.

Akustični dio koncerta bio je glazbeno iznenađenje za publiku, budući da je Colonia pružila jedan sasvim novi doživljaj svojih pjesama, a gostovanje Slavonia banda pokazalo je koliko uspješno Colonia već godinama svoju pop glazbu povezuje s tamburicom. Na Colonijinom koncertu zapjevala je i Eni Jurišić, mlada pjevačica kojoj je Indira ispunila obećanje koje joj je dala dok joj je bila mentorica u poznatom glazbenom showu.

Indira je na slavljeničkom koncertu i nekoliko puta mijenjala kostime koje su za nju kreirali Juraj Zigman i Kristina Burja, hrvatski dizajneri s kojima surađuje već dugi niz godina.