mamac za poglede

Ovaj prizor splitske glumice nikog neće ostaviti ravnodušnim

27.05.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Poznato je da je glumica Gradskog kazališta mladih Split i trenerica fitnessa - promotorica zdravog načina života, a trud koji je uložila u klesanje svoje linije itekako se vidi

Ana Gruica Uglešić slovi za jednu od najzgodnijih glumica na našim prostorima, a na besprijekornoj liniji zavide joj i mnogo mlađe žene, koje je često pitaju za savjet.

Oduševila je svoje pratitelje jednom od najnovijih fotografija koje je objavila na Instagramu. Javila se s Kvarnera, a posjet Opatiji zabilježila je atraktivnom fotografijom.

Chic nijanse koje se nose ovog proljeća Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

'Morala je i na wall. Da znam kad je počelo ljeto 2024. U Opatiji. I da znam da sam još živa. Izgleda nikad življa…', opisala je prizor poznata Splićanka. Pozirala je uz ogradu, a iza nje se može vidjeti stara zgrada prepoznatljive opatijske arhitekture.

Za dolazak u Opatiju odabrala je malu crnu haljinu bez rukava s dubokoim dekolteom koju je iskombinirala uz crne sandale s visokom tankom potpeticom, model koji izdužuje noge. Uz sve to je preko ramena 'nabacila' kožnu crnu torbicu sa zlatnim lancem te choker ogrlicu sa svjetlucavim kamenčićima.

na poljudu

Dobro raspoložene navijačice: Iris Rajčić i Ana Gruica pratile Hajduk i Livaju

Pogledaj galeriju
sve osim nogometa

Učitavanje...