SVI NA OKUPU

Ova je fotografija Brucea Willisa s obitelji rastužila sve njegove obožavatelje

24.11.2023 u 14:40

Bionic
Reading

Teško je gledati holivudsku legendu Brucea Willisa kako iz dana u dan rapidno propada, a cijela ta situacija najteže pada članovima njegove mnogobrojne obitelji, koja se trudi provesti što je kvalitetnije moguće vrijeme s njim

Amerikancima omiljeni praznik Dan zahvalnosti bio je najbolji povod da Emma Heming Willis objavi zajedničku obiteljsku fotografiju, na kojoj je Bruce Willis okružen njemu najdražim i najvažnijim ljudima u životu. Odlučila se za jednu iz travnja, što se da zaključiti i po tome što je na njoj Rumer još uvijek trudna i nije rodila prvu Bruceovu unučicu Louettu.

Ova fotografija itekako je rastužila obožavatelje holivudske legende, jer ne samo da se na licima sadašnje, ali i bivše supruge, kao i svih kćeri, unatoč osmijehu nazirala tuga, izraz lica Brucea Willisa, na kojem je jasno kao dan da baš i nije svjestan što se oko njega događa, mami suzu na oko.

I dok ga nasmijana supruga Emma Heming Willis nježno dodiruje, bivša mu supruga Demi Moore sjedi na sjedalici od ratana i pokazuje prstom na Willisa. Tu su i svih pet njegovih kćeri, kao i dečko Scout Willis, Jake Miller, i životni partner Rumer Willis, Derek Richard Thomas.

Ispod fotografije Emma je napisala: 'Zahvalna sam što sam mogla upoznati ovakvu ljubav. Želim vam svima sretan Dan zahvalnosti.'

usred borbe s demencijom

Bruce Willis snimljen u izlasku s prijateljima

Pogledaj galeriju

Kada se danas gleda, ovo su uistinu bili sretniji dani, iako Bruce Willis već tada više nije bio 'sav svoj'. Afazija i frontotemporalna demencija, koje su mu dijagnosticirane, otežala mu je život, kao i njegovim voljenima, koji s tugom mogu samo gledati kako im suprug, otac i djed iz dana u dan sve rapidnije propada i teško se više sjeća ičega.