Emma Heming Willis

Supruga Brucea Willisa priznala da osjeća krivnju: 'Postoje tisuće neispričanih priča'

14.11.2023 u 10:36

Bionic
Reading

Emma Heming Willis i ostatak obitelji popularnog glumca u javnosti su razvili svijest o frontotemporalnoj demenciji, bolesti od koje je obolio holivudski velikan. Stanje Brucea Willisa ne ide na bolje, a njegova supruga otkrila je da osjeća krivnju zbog povlaštenog statusa naspram drugih oboljelih

Zvuči gotovo nevjerojatno da je Bruce Willis, koji je nekoć predstavljao poželjnog holivudskog macho tipa, danas u tako lošem stanju da jedva govori te je upitne svijesti svijeta oko sebe. Otkako je sa svijetom podijeljena vijest o narušenom zdravstvenom stanju zvijezde, njegova supruga Emma Heming Willis koristi svoj medijski prostor za buđenje svijesti javnosti o toj bolesti snažnih posljedica.

'Vidim da je ono što dijelim važno drugima koji se možda bore, i na mali način čini da se osjećaju viđenima i shvaćenima', rekla je Heming uz objašnjenje da je našla svrhu u podizanju drugih kroz dijeljenje priče svoje obitelji.

Naime, otkako je Bruce Willis obolio od frontotemporalne demencije, njegova je supruga komunicirala i sa specijalistima kako bi bolje razumjela suprugovo stanje. Uz razumijevanje bolesti, otkrila je da je moguće nastaviti živjeti život uz bolest.

Međutim, priznala je da se sjeća krivom zbog određenih privilegija naspram drugih oboljelih. Zahvalna za dobivenu podršku ipak je svjesna da se mnogi nalaze u sličnim situacijama, no ne dobivaju jednake mogućnosti.

'Borim se s krivnjom, znajući da imam resurse koje drugi nemaju. Kada mogu izaći na planinarenje da razbistrim glavu, nisam zaboravila da to ne mogu svi učiniti', rekla je Emma Heming Willis.

Uz to, otkrila je da je svjesna koliku pozornost u medijima dobiva njezin suprug koji je holivudska zvijezda popularnih filmova 'Umri muški' i brojnih drugih.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

'Kada ono što podijelim o putovanju naše obitelji dobije pozornost medija, znam da postoji mnogo tisuća neispričanih, nečuvenih priča, a svaka od njih zaslužuje suosjećanje i brigu', zaključila je Emma koja je u braku s Bruceom Willisom od 2009. godine.

RUMER WILLIS

Kći Brucea Willisa traži način kako bi provela kvalitetno vrijeme s ocem, ali i s kćerkicom

Pogledaj galeriju