PRIVIDNA SREĆA

Otkriveni dobro čuvani detalji: Za 'mir u kući' princeza Charlene potpisala je ugovor koji će princa Alberta poprilično koštati

09.05.2022 u 10:08

Bionic
Reading

Prema pisanju francuskog magazina Voici, čiji su novinari uspjeli 'iskopati' detalje o financijskom ugovoru princeze Charlene i princa Alberta od Monaka, najtužnija princeza svijeta pojavljivat će se na službenim događanjima važnim za monegašku kneževinu, no to će jako dobro naplatiti

Pojavljivanje princeze Charlene proteklog vikenda na balkonu monegaške palače u društvu supruga, princa Alberta, kao i njihovih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, mnoge je iznenadilo, posebice nakon nagađanja da je najtužnija princeza na svijetu ponovno napustila Monako.

No istina je, čini se, sasvim drugačija od onog što se prikazuje, a princeza Charlene odlučila je iz svega izvući i financijsku korist. Kako bi za javnost prikazao da je s njegovim brakom baš sve u redu, čini se da je princ Albert pristao i na ugovor koji će mu iz džepa izbiti milijune.

Prema pisanju francuskog magazina Voici, Albert i Charlene potpisali su financijski ugovor po kojem će princeza nastaviti obavljati svoje službene dužnosti, a za to će joj suprug plaćati 12 milijuna eura godišnje. No to je ne obvezuje da mora živjeti u monegaškoj palači, u kojoj je oduvijek bila nesretna.

  • +27
Princeza Charlene s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princeza Charlene namjerava većinu vremena provoditi u Švicarskoj, a s njom bi vrijeme, tijekom školskih praznika, provodili i njezini blizanci Jacques i Gabrielle.

Novo službeno pojavljivanje, na koje je pristala po ugovoru, bio je proteklog vikenda. Ona se princu Albertu i blizancima Jacquesu i Gabrielli pridružila na dječjem ragbi turniru Saint Devote Rugby Tournament, koji je održan prvi put nakon dvije pandemijske godine u Monaku.

Prije toga, prvi put je u javnost izašla šest dana ranije na utrci Monaco E-Prix, kad je pažnju privukla zamišljenim izrazom lica, no ovaj put ipak je uspjela navući blagi smiješak.