U DRUŠTVU NAJDRAŽIH

Princeza Charlene ponovo u javnosti sa suprugom i djecom, a ovaj put uspjela je navući smiješak na lice

08.05.2022 u 11:08

Bionic
Reading

Princu Albertu i blizancima Jacquesu i Gabrielli na dječjem rugby turniru Saint Devote Rugby Tournament koji se koji se održao prvi put nakon dvije pandemijske godine u Monaku, pridružila se i princeza Charlene

Sponzor dječjeg rugby turnira je 44-godišnja princeza Charlene sa svojom zakladom, a na njemu sudjeluje stotinu 12-godišnjaka iz 14 država. Ovo je ujedno bilo i njezino drugo pojavljivanje u javnosti nakon duge bolesti i liječenja u privatnoj švicarskoj klinici.

Prvi put je u javnost izašla šest dana ranije na Monaco E-Prix utrci, kad je pažnju privukla zamišljenim izrazom lica, no ovaj put ipak je uspjela navući blagi smiješak na lice.

Pojavila se odjevena u koktel haljinu u stilu 50-ih, kakve je nosila majka njezinog supruga, glumica Grace Kelly. Tamnoplavu pamučnu haljinu sa širim donjim dijelom kombinirala je s remenom, a riječ je o kreaciji brenda Akris. Uz nju je nosila crne slingback s kitten petom.

  • +27
Princeza Charlene s obitelji Izvor: Profimedia / Autor: Pool/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Charlene je sa smiješkom pozdravila okupljeno mnoštvo i pozirala s djecom koja su se natjecala, a zatim je prošetala svoje 7-godišnje blizance oko staze monegaškog stadiona Stade Louis II.

  • +4
Princeza Charlene u svom prvom pojavljivanju u javnosti nakon bolesti Izvor: Profimedia / Autor: Piovanotto Marco/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Princeza Charlene u ožujku se vratila u Monako nakon četveromjesečnog boravka u švicarskoj klinici, gdje su je liječili od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti.

Početkom studenog Charlene je dobrovoljno otišla na liječenje, a odabir klinike izvan Monaca bila je njezina osobna odluka koju su podržali članovi obitelji. Prvi put se razboljela dok je bila u Južnoj Africi prošlog svibnja u, kako je planirano, kratkom desetodnevnom posjetu svojoj domovini. Međutim, zbog komplikacija od prethodnog ORL zahvata morala je ostati na afričkom kontinentu šest mjeseci. Niz bolnih korektivnih operacija i kasniji recidiv odgodili su njezin povratak u Monako do kraja 2021.