simpatična objava

Brat princeze od Walesa, James Middleton oduševio komentarom u kojem spominje sina

09.04.2024 u 13:43

Bionic
Reading

Mlađi brat princeze Kate Middleton, sa suprugom Alizee dočekao je svoje prvo dijete u listopadu prošle godine. Vijest je uspio sakriti od javnosti sve dok ih paparazzi nisu ulovili u šetnji s kolicima u kojima je spavala njihova nova prinova. Nakon toga je James Middleton pokazao svijetu fotografiju njihovog dječaka kojem su dali ime Indigo

Par od tada nije bio često viđen što nije iznenađenje za nove roditelje, koji imaju i pet pasa o kojima moraju brinuti. A James Middleton je sada ponudio uvid u njihov gust raspored.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Na svom Instagram profilu podijelio je fotografiju jednog od svojih pasa koji je naslonio nos na svoje šape, napisavši: 'Moje lice kad me probudi 6-mjesečno dijete u 4 ujutro.' Ubrzo su počeli stizati komentari na objavu, a mnoge je oduševilo spominjanje Jamesovog sinčića.

'Uskoro će postati najbolji prijatelji!', 'Do vremena za drijemež ostalo je još samo nekoliko sati! Uživajte u svom mališanu, kavi i slatkim psima!', 'Ovo je samo početak mnogih neprospavanih noći i ranih jutara. Jednom kada postaneš roditelj, stvarno više ne možeš mirno spavati', pišu mu pratitelji.

Moguće je da će James otkriti više o svom životu kao roditelja u svojim novim memoarima, za koje je najavio da ih je napisao ekskluzivno za Tatler ranije ove godine. Kako navodi taj britanski medij, u rujnu će objaviti 'nježnu, srdačnu i razornu knjigu', 'Meet Ella: The Dog Who Saved My Life'. James je među ostalim otkrio da knjiga dokumentira njegov odnos s Ellom, koker španijelukom koju je posvojio u dobi od 20 godina, te nesvakidašnje putovanje na koje su njih dvoje išli 15 godina prije njezine smrti prošle godine.

Nudi uvid u izvanredno razdoblje svog života sa svojim ljubimcem, od putovanja s Ellom po škotskim planinama, do kraljevskih vjenčanja i njegovog prvog susreta sa suprugom Alizee.

James se vjenčao sa svojom francuskom partnericom na intimnoj ceremoniji u pitoresknom selu Bormes-les-Mimosas na Azurnoj obali u rujnu 2021.. Upoznali su se u jednom baru u Londonu, a već nakon deset mjeseci James je znao da je ona žena njegova života. Zaprosio ju je u nacionalnom parku Lake District te sav sretan na svom Instagram profilu objavio: 'Rekla je 'oui'!' Na vjenčanju koje je zbog pandemije bilo intimno, bili su prisutni samo članovi najuže obitelji i najbliži prijatelji.

James je objasnio: 'Pisanje ove knjige pomoglo mi je da se nosim s tugom koju osjećam nakon Elline smrti tako što mi je omogućilo da procesuiram putovanje na koje smo Ella i ja krenuli. Ella je bila tu u toliko važnih trenutaka mog života, uključujući i kad sam upoznao Alizee. Naš sin je rođen nakon što je Ella umrla pa je Inigo nikada nije uspio upoznati, ali važno mi je da on zna sve o njoj. To je još jedan od razloga zašto sam želio napisati ovu knjigu, da Inigu mogu ispričati priču o tome kako sam upoznao njegovu majku', ispričao je.