MALE TAJNE

Otkrivena formula uspjeha 'Larinog izbora'

13.04.2012 u 09:18

Bionic
Reading

Stručnjaci su proučavali 'fenomen Lara' i objasnili zašto je Larin izbor prikupio toliki broj obožavatelja

Pedagog i sociolog Zlatko Miliša pročavao je 'fenomen Lara' i došao do zaključka kako je to najbolja hrvatska serija nakon 'Malog mista', piše 24 sata express. Osim prave mjere za seksualnost, tvrdi Miliša, serija ima priču o ljubavi većoj od života te još nekoliko uvjerljivih ljubavnih parova. 'Njihova ljubav je prikazana vrlo životno pa je gledateljima lako prepoznati vlastita iskustva i identificirati se s likovima', ustvrdio je.

Psihijatar Vladimir Gruden smatra kako je upravo to prepoznavanje najbolji recept za uspjeh kod publike. Jelena Popović Volarić kaže kako ju je za osnovnu priču inspiriralo zanimanje kapetana i pitanje: može li prava ljubav čekati?

Na setu 'Larinog izbora' mnogi su glumi proslavili rođendan, a Doris Pinčić od kolega je dobila bicikl. Najteže im pada ubitačan tempo snimanja i dizanje u zoru. Nije uvijek lako, pa neke scene koje traju manje od minute, snimali su i po sedam sati. 'Snimali smo snažnu oluju usred noći na palubi kočarice. Gotovo sedam sati snimanja za scenu koja je trajala manje od minute. Vjetar je stalno nosio brodove, a mlazove vode bilo je teško usmjeriti', kazao je redatelj.