donacija douglas parfumerije

Otkrivamo što se dogodilo s božićnim obećanjem Douglas parfumerija

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Da je darivanje mnogo važnije od primanja pokazalo je tisuće građana i poznatih lica koji su se ovog Božića odazvali humanitarnom projektu Douglas parfumerija i tako prikupili nevjerojatnih 20.590,00 kuna, namijenjenih Dječjem domu Ruža Petrović u Puli

Brojne slike s impresivnim bijelim krilima preplavile su društvene mreže, a Douglasova kućica na Fuliranju u kratkom je roku postala jedna od najposjećenijih na zagrebačkom Adventu. Svi koji su objavili sliku uz hashtag #budianđeo pomogli su u prikupljanju sredstava jer se Douglas za svaki # obvezao donirati 5 kuna Dječjem domu Ruža Petrović, a broj fotografija prešao je brojku od 4.000 objava!

Adrijana Bokan, izvršna direktorica Douglas parfumerija, uručila je ček na iznos od 20.590,00 kn Davorki Belošević, ravnateljici Dječjeg doma Ruža Petrović, koja nije mogla sakriti svoje oduševljenje projektom.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

„Ovim smo projektom htjeli osvijestiti širu javnost o najmlađim članovima našeg društva zbrinutim u domovima. Mnogi od njih Božić ne provode u društvu vlastite obitelji poput većine svojih vršnjaka, a nerijetko se nemaju čemu radovati tijekom blagdana. Oslonili smo se na pomoć brojnih građana i slavnih osoba kao naših anđela. Zbog njihovog angažmana uspjeli smo proširiti glas o akciji, ali i potaknuti druge da daju svoj doprinos u prikupljanju sredstava i postanu dio ove odlične priče“, izjavila je Adrijana Bokan te dodala: „Nadamo se kako smo uspjeli uljepšati svakodnevicu štićenika doma i navesti ih da vjeruju u anđele i dobrotu stranaca.“

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

U Dječjem domu Ruža Petrović trenutno je smješteno 40-ero djece kojima se pruža skrb i zaštita. Prema riječima ravnateljice Belošević, prikupljeni iznos će se iskoristiti za poboljšanje uvjeta dječjeg doma i unapređivanje kvalitete rada.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!