oduševio gestom

Baby Lasagna posjetio Kliniku za dječje bolesti Zagreb, kojoj je donirao novac

19.06.2024 u 18:16

Bionic
Reading

Marko Purišić posjetio je u srijedu Kliniku za dječje bolesti Zagreb čijem je Zavodu za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić' donirao dio novčane nagrade koji mu je Vlada RH dodijelila za uspjeh na Eurosongu

Donirana sredstva namijenjena su opremanju Odjela za protočnu citometriju, priopćeno je danas iz KDB-a Zagreb.

Odjel koristi visokodiferentne pretrage uzoraka kojima prati brojne hematološke i imunološke bolesti dječje dobi, a koje su važne i kritične za odabir optimalne terapije i adekvatnu skrb malih pacijenata iz područja cijele Hrvatske.

  • +10
Baby Lasagna u Lisinskom Izvor: Pixsell / Autor: Luka Batelic/PIXSELL

Ravnatelj Klinike za dječje bolesti Zagreb Goran Roić prilikom posjete se još jednom zahvalio na donaciji mladom glazbeniku iz Umaga, te istaknuo kako su mali pacijenti veliki fanovi Baby Lasagne i željno iščekuju njegov sljedeći dolazak.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Vlada RH dodijelila je Marku Purišiću novčanu nagradu od 50.000 eura za uspjeh na Eurosongu, a on je nagradu odlučio donirati dvama pedijatrijskim onkološkim i hematološki odjelima u Zagrebu. Jedan od njih je Zavod za pedijatrijsku onkologiju i hematologiju s dnevnom bolnicom 'Mladen Ćepulić' pri Klinici za dječje bolesti Zagreb.

u čast 68 godina Eurovizije

Baby Lasagna rasplesao publiku na Eurosong partyju u Zagrebu, evo tko je još nastupio

Pogledaj galeriju