NOVO PRIZNANJE

Otkrili su da djecu ne tuširaju svakog dana, potom je Ashton Kutcher priznao da je bio pijan kada je Mili priznao da je voli, no to nije sve

04.10.2022 u 15:03

Bionic
Reading

Slavni holivudski par poznat je po tome da bez zadrške s javnosti dijele detalje svog obiteljskog života, a naslovnice su 'zaslužili' i u srpnju 2021. priznanjem da svoju djecu ne tuširaju svakodnevno

Kada je riječ o obitelji, kućnom odgoju, ali i kućnim pravilima, Mila Kunis i Ashton Kutcher razmišljaju isto. Kako su nedavno otkrili u zajedničkom intervjuu za E! News, vrata svih soba u njihovoj kući uvijek su širom otvorena, pa čak i kada su u kupaonici.

Kako su rekli, kod njih ne postoje 'zatvorena vrata'. Kako je otkrila Mila Kunis, oni se drže uzrečice 'u dobru i zlu, kao obitelj', stoga im pokazivanje nagih tijela nije nikakav problem.

Roditelji sedmogodišnje Wyatt i petogodišnjeg Dimitrija smatraju da to ne bi trebalo biti ništa oko čega bi se 'dizala prašina'.

  • +7
Mila Kunis Izvor: Profimedia / Autor: LEV RADIN/PACIFIC PRESS / SIPA PRESS / PROFIMEDIA / JORDAN HINTON / AVALON / PROFIMEDIA / CKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

'Nisam nikada mislila da ću biti ona osoba koja je u kupaonici i obavlja sve dok su vrata otvorena. Više nema smisla ako ih zatvorim, jer smo navikli na sve', rekla je Mila Kunis i potom dodala kako su to počeli prakticirati dok su djeca bila mala i kada su 'svake dvije sekunde kucali na vrata'. Iz tog razloga odlučili su vrata ostavljati otvorenima.

NIGDJE BEZ MASKI

Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom u shoppingu, mnogima za oko zapeo jedan detalj

Pogledaj galeriju

Inače, Mila Kunis i Ashton Kutcher poznati su po svojim neuobičajenim odgojnim metodama, pa su tako naslovnice svjetskih medija 'zaslužili' u srpnju 2021. godine nakon što su priznali kako svoju djecu ne tuširaju svakog dana, osim ako ne primjete da su uistinu prljavi.

'Ako vidite prljavštinu, operite ih. U drugim slučajevima nema smisla', rekla je Mila Kunis.