nakon zanimljive izjave

Našalili se na vlastiti račun: Ashton Kutcher i Mila Kunis ovom su snimkom pokazali da se ipak ne boje vode i sapuna

12.08.2021 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon što su s javnosti podijelili detalj iz svog obiteljskog života, otkrivši da vlastitu djecu kupaju tek kada su prljavi, malo je reći da su na društvenim mrežama zavladali šok i nevjerica. No, očito ne želeći negativni publicitet, holivudski supružnici sada su se odlučili našaliti na vlastiti račun i svoju izjavu

Nakon njihove izjave da svoju djecu, šestogodišnju Wyatt Isabelle i dvije godine mlađeg Dimitrija Portwooda, kupaju tek kada su doista prljavi, javnost ne prestaje pričati o Ashtonu Kutcheru i Mili Kunis. A nakon što su, očito, shvatili da im je ta nesmotrena izjava donijela i negativni publicitet, odlučili su se našaliti na vlasiti račun.

Na svom Instagram profilu objavili su snimku iz kupaonice, na kojoj je u prvom planu holivudska glumica, dok se u pozadini čuju njihova djeca kako se kupaju u kadi. Osim toga, čuje se glas Ashtona Kutchera koji je cijeli događaj snimio mobitelom i objavio na vlastitom Instagram profilu.

'Polijevaš djecu vodom? Želiš li da se rastope?', počinje svoju šalu Ashton Kutcher dok djeca u pozadini pjevaju, a Mila Kunis mu na to odgovara da kupaju svoju djecu.

'Pa ovo je četvrti put ovaj tjedan', povikao je glumac, a njegova se supruga kroz smijeh i suze složila da je to doista previše.

  • +3
Mila Kunis, Ashton Kutcher Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

A osim Kutchera i Mile Kunis, za time da djecu nije dobro prečesto kupati poveli su se i Dax Shepard i Kristen Bell, dok među one, koji nemaju pretjerane higijenske navike spadaju i Brad Pitt, Jake Gyllenhaal, Charlize Theron i mnogi drugi, a sve to izazvalo je veliku raspravu.