uzrok je pandemija

Otkazi u showu 'Zvijezde pjevaju' se nastavljaju: Traže se zamjene za Lidiju Bačić i Deana Kotigu, ostala su samo dva ranije najavljena para

15.06.2020 u 14:40

Bionic
Reading

Na HTV-u u srpnju i kolovozu kreću snimanja nekih projekata poput 'Volim Hrvatsku' i 'Zvijezde pjevaju' koje će se emitirati na jesen, a na taj su se korak odlučili zbog straha od mogućeg drugog vala koronavirusa

Već za mjesec dana počinje prvo snimanje i to showa 'Zvijezde pjevaju', piše Jutarnji list. Podsjetimo, nova sezona koja je trebala početi 21. ožujka, ali se emitiranje i snimanje odgodilo do jeseni zbog situacije s koronavirusom. No, zbog mogućeg drugog vala pandemije, umjesto na jesen snimanje sada kreće 20. srpnja, a završava 20. kolovoza, s tim da će se jedino finalna emisija showa raditi na jesen, uživo.

U ljetnom terminu emisija bi se trebala snimati pet dana, nakon čega će uslijediti četiri dana pauze, pa ponovo snimanje, a o daljnjem prolasku mentora i njihovih pulena odlučivat će publika koja će u srpnju i kolovozu biti prisutna na snimanju u studiju na HRT-u. Neki od najavljenih sudionika otkazali su svoje nastupe. Među njima je Dino Jelusić, glumica Areta Ćurković koja u tom terminu snima film i njen pjevački partner Goran Bošković.

Odustala je i voditeljica 'Dobro jutro, Hrvatska' Maja Ciglenečki koja je trebala pjevati s Bojanom Jambrošićem, kao ni Ivan Zak (koji je trebao mentorirati Kristinu Klemenčić Novinc), ni Antoniju Matković Šerić, koja je trebala biti mentorica stand up komičara Ivana Šarića, a neće se natjecati ni 'lovac' iz 'Potjere' Dean Kotiga i njegova mentorica Lidije Bačić. Sigurni parovi koji nastupaju su Damir Smrtić i Ivana Kindl te glumac Marko Petrić i Gina Victoria Damjanović. Vremena je doista malo u kojem se trebaju pronaći zamjene.