sretan i ponosan

Otac Meghan Markle ipak sretan: 'Harry je pravi džentleman'

08.01.2018 u 21:24

Bionic
Reading

Prije desetak dana svjetskim su medijima odjeknule nesuglasice između obitelji Meghan Markle i princa Harryja koje su potaknule nepromišljene javne izjave britanskog princa, a sada se nakon svega oglasio i otac buduće mladenke, Thomas Markle i budućim mladencima uputio riječi podrške

Radijski intervju princa Harryja u kojem je između ostalog opisao kako je proveo svoj prvi Božić sa zaručnicom Meghan Markle podigao je mnogo prašine. Izjavom kako je 'kraljevska obitelj za Meghan sada obitelj koju nikad nije imala', princ je uvrijedio sve bliske ljude svoje buduće supruge. 

Oglasila se tako u medijima polusestra buduće vojvotkinje, a potom i polubrat navodno prenoseći i izjave njihova oca Thomasa Marklea. 

  • +14
Meghan Markle i princ Harry Izvor: Reuters / Autor: TOBY MELVILLE

No, desetak dana nakon cijelog incidenta i nepromišljenih izjava, napokon se oglasio Harryjev budući punac. 

Novinari britanskog magazina The Sun zatekli su ga u Rosariju gdje trenutno živi, kada im je potvrdio kako se još uvijek nada da će biti pozvan na vjenčanje svoje kćeri Meghan koje je zakazano za 19. svibnja ove godine. 

'Mislim da je sve to izvrsno. Mislim da su sjajan par i jako sam sretan zbog Harryja i Meghan', kazao je te dodao: 'Jako volim svoju kćer, Harry se ponaša kao pravi džentleman'. 

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Ovo je između ostalog i prvi put da se otac sada već bivše američke glumice obratio javnosti u vezi svog budućeg zeta. Nakon kratkih izjava, 73-godišnjak je zamolio novinare da ga ostave na miru. 

Podsjetimo, prije nekoliko dana Meghan je izrazila želju da je do oltara na dan vjenčanja doprati majka Doria Ragland. 'Dan samog vjenčanja zasigurno će obilježiti nekoliko nekonvencionalnih iznenađenja. Ne očekujte klasično kraljevsko vjenčanje, jer mladenci žele svoje prijatelje i obitelj tijekom toga dana uključiti što je više moguće. Njihova se romansa doživljava osvježavajuće modernom i mislim da se zbog toga svi u Kensingtonskoj palači osjećaju nevjerojatno uzbuđeno', otkrio je izvor blizak paru. 

Kuća Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia