VJENČANJE BEZ NAJBLIŽIH

Ostvaruju se najgore noćne more Meghan Markle: Javna sramota i velika neugodnost za kraljevsku obitelj

15.05.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Iako joj je priuštio javnu sramotu i veliku neugodnost cijeloj kraljevskoj obitelji, Meghan Markle nije očekivala da će je otac Thomas Markle ostaviti na cjedilu i posve zanemariti svoju ulogu na vjenčanju

Tjedan uoči kraljevskog vjenčanja trebao je biti pun emocija za cijelu obitelj Markle. Otac Thomas Markle trebao je u Londonu nekoliko dana prije ceremonije upoznati svog budućeg zeta, princa Harryja, i ostatak kraljevske obitelji, u koju službeno ulazi njegova kći Meghan koju dijeli s drugom suprugom Dorijom Ragland.

Doria i Thomas rastali su se 1988. nakon devet godina u braku, a njihova kći Meghan, koja je tada imala šest godina, nastavila je živjeti s majkom. Iako je tijekom odrastanja bila mnogo povezanija s majkom Dorijom, Meghan nikada nije zapostavila oca, pa je, očekivano, i njega uključila u svoj veliki dan.

Kako nalaže tradicija, upravo je on trebao otpratiti svoju kćer do oltara, no zbog skandala koji su prouzročile paparazzi fotografije gospodin Markle javio je da ne dolazi na vjenčanje te objasnio kako je prije nekoliko dana doživio srčani udar. Zdravstveni problemi, kako se nagađa, tek su loša izlika za neugodnu pozadinu koju je prouzročila cijela njegova strana obitelji budućim mladencima.

No bez obzira na sve, Meghan je, tvrde bliski izvori, očekivala oca na vjenčanju. Htjela ga je upoznati sa svojim budućim suprugom te uključiti u obiteljska okupljanja kako bi se ponovno zbližili.

  • +13
Roditelji Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/montaža

Podsjetimo, majka Doria Ragland upoznala je princa Harryja još u rujnu prošle godine na događanju Invictus Games u Torontu.

'Meghan i princ Harry čitavo su vrijeme poduzimali sve kako bi Thomasu olakšali ovu situaciju. Tražili su medije za razumijevanje, zamolili da ga ne stavljaju u fokus te poštuju njegovu privatnost. Zabrinutost za njegovo zdravlje bila je vrlo velika. Istovremeno, Thomas Markle je ponosan čovjek koji želi biti pravi otac, a ne netko o kome će se trebati brinuti. No situacija je teška', rekao je jedan od izvora za Daily Mail te dodao kako će ga princ Harry pokušati nagovoriti da promijeni svoje mišljenje i ipak dođe na vjenčanje.

'Harry se osjeća odgovornim za sve ovo i krivo mu je da se to dogodilo nekome tko će mu uskoro postati obitelj', govori u nastavku isti izvor.

  • +43
Meghan Markle i princ Harry u Nottinghamu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U svemu ovome najviše pati upravo buduća mladenka, na kojoj je veliki pritisak. 'Ona nije htjela da sve ovako završi. Očigledno je to da je htjela svoga oca na vjenčanju', zaključio je neimenovani bliski izvor.

Ukoliko se, kako je i objavio, Thomas Markle ne pojavi na vjenčanju 19. svibnja u dvorcu Windsor, ostaje pitanje tko će Meghan Marke voditi do oltara.