BIVŠI PARTNERI

Ostali su u dobrim odnosima: Ana Gruica pozirala u restoranu Hrvoja Šalkovića sa zajedničkim sinom

13.07.2020 u 15:28

Bionic
Reading

Otkako je u rujnu 2017. prekinula dugogodišnju vezu s putopiscem Hrvojem Šalkovićem s kojim dijeli sina Ivana Marata, glumica Ana Gruica nije se oglašavala oko ove teme. Temperamentna Dalmatinka sada je otkrila kako je s ocem svoga jedinog djeteta u korektnim i prijateljskim odnosima

Prije tri godine Ana Gruica prekinula je s Hrvojem Šalkovićem, a nakon toga se splitska glumica i instruktorica fitnesa se s njihovim dvogodišnjim sinom Ivanom Maratom vratila u rodni Split. Ondje se posvetila sinu, glumi, ali i pronašla ljubav u dugogodišnjem prijatelju, psihijatru Boranu Uglešiću.

Danas je u sretnom braku s Uglešićem, a o bivšem partneru s kojim je dobila dijete dugo nije govorila u javnosti.

Novom objavom na Instagramu, Gruica je dala naslutiti kako je s poznatim spisateljem i poduzetnikom u korektnim odnosima upravog zbog petogodišnjeg sinčića.

Objavila je fotografiju iz dvorišta Arheološkog muzeja u Zagrebu, u kojem je inače smještena terasa restorana koji vodi upravo Šalković.

Srpanjski vikend Ana i maleni Ivan Marat odlučili su provesti u društvu oca i bivšeg partnera te tako djetetu pokazati da svi mogu normalno funkcionirati kao obitelj bez obzira na prestanak ljubavi.

‘Kod tate. Vrijeme za obitelj. Najbolja hrana’, napisala je između ostalog ispod fotografije na kojoj pozira sa sinom, te je kao i uvijek pomno dotjerana po posljednjim trendovima.

'U mojem restoranu Marat najviše voli juhe, posebno od rajčice s medom, a vidim da se to sviđa i drugoj djeci. Baš kao i burgeri, rebrica, stripsi, salate, krilca. Nagovaram ga da proba naše palačinke, jer su uistinu vrhunske, ali Marat ne voli slatko. Ni ja nisam ljubitelj kolača i slastica, ali zato me se može “kupiti” sushijem, kao i tajlandskim, kineskim i libanonskim delicijama', rekao je jednom prilikom Šalković nedavno za magazin Gloria.

Samo dan nakon Gruica se vratila u Split kako bi sudjelovala na obogodišnjem Splitskom Festivalu.