nostalgična je

Ornela Vištica se u predblagdansko vrijeme prisjeća prošlosti uz važnu poruku svima

09.12.2020 u 14:19

Bionic
Reading

Naša glumica nerijetko s pratiteljima na društvenim mrežama podijeli crtice iz prošlosti. Prisjetila se tako ovaj put kad je u vrijeme blagdana prije više godina posjetila mostarsku bolnicu i najmlađima vratila osmijeh na lice. Uz fotografiju je svima uputila znakovite riječi

'Kad sam imala 13 godina. Dogodi se tako pred izlazak na scenu, kako mi proleti slika neke davne predstave. Moja prva uloga bila je pijetao, nije bio problem nositi masku na glavu i urlikati. Nije problem niti šutjeti. Prilagodbe postoje kao sastavni dio putovanja zvanog život. Bilo je svakakvih kostima', opisala je Ornela Vištica na početku objave.

'Možda su ta silna presvlačenja i oblačenja razlog zašto sam u dnevnom ritmu skoro uvijek u istoj i ugodnoj odjeći. Ova fotografija nastala je jednog prosinca, kad je Irena Ivanovic pisala tekstove, mama izrađivala kostime i kad smo posjetili Dječiji odjel mostarske bolnice. U malim stvarima je ono najljepše talent i radosti. Jednostavnost. Budimo ljudi', zaključila je svoj post glumica.

  • +6
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

Glumica koja je nedavno pobrala mahom pozitivne kritike zbog uloge Kolinde Grabar Kitarović u predstavi 'Predsjednici & Ca.' prije nekoliko dana s fanovima podijelila još nešto iz svoje prošlosti. 'Izrađivanja su oduvijek bila moja putovanja u svijet boja, šarenila, spretnost deset prstiju, mašta i ljepota stvaranja koja odmara dušu', napisala je pored fotografija na kojoj se vidi kako izrađuje adventski vijenac.