opušta se na Jadranu

Ornela Vištica: 'Ovih dana crnim, slušam Beethovena, hodam uglavnom bosa i mislim da ću se pretvoriti u ribu'

13.08.2020 u 13:53

Bionic
Reading

Ljubiteljica relaksacije u prirodi i vječne životne pozitive, trudi se živjeti život bez filtera u svakom smislu – otvoreno i iskreno. Tako često na društvenim mrežama govori o svojim osjećajima, a danas je podjelila svoje emocije s ljetovanja

Ornela Vištica već je neko vrijeme na Hvaru. Gotovo svaki dan pokazuje kako izgledaju njezino vrijeme provedeno tamo. 'Ovih dana crnim, slušam #beethovena, hodam uglavnom bosa i mislim da ću se pretvoriti u ribu i maslinovo ulje', napisala je pored fotografije na kojoj pozira u šarenoj tunici za plažu. Preplanuloj glumici odmor u Dalmaciji itekako godi, a to primjećuju i njezini pratitelji koji je ne prestaju obasipati komplimentima na račun izgleda.

'Nikada ne razmišljam o izgledu više nego o radu na sebi. Potpuno različitu odjeću i izgled imam kad idem na predstavu, kad idem na put, na premijeru ili na tržnicu. Kostime imam na sceni ili ispred kamere, a privatno ih ne nosim. Ovisno o ulozi. Nikada nisam davala prednost samo vanjštini i smatram kako ne funkcionira bez unutrašnjosti. Ukoliko ste iznutra mirni, to se uvelike odražava na vanjštinu. Ne ide to jedno bez drugog', ispričala je ranije za tportal.

Glumica je više puta isticala kako ne koristi filtere na društvenim mrežama jer ne osjeća potrebu uljepšavati stvarnost kako bih naišla na odobravanje tuđih pogleda. Priznala je da postoje situacije kada je pravi izazov biti svoj, međutim, to je za nju, poručila je, jedini scenarij koji je čini sretnom i ispunjenom.