vratila se u prošlost

Ornela Vištica se fotografijom s Doris Pinčić prisjetila nekadašnjih vremena: 'Živjele tada same, svaka u svom stanu i morale naučiti sve o štednjama, kuhanju...'

07.08.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Glumica je sa svojim pratiteljima na Instagramu podijelila crticu iz nekadašnjih dana otkrivajući pojedinosti iz tadašnjeg vremena uz fotografiju na kojoj je s kolegicama iz serije koju su gledatelji ranije mogli pratiti na Novoj TV

'Možda smo odrasle preko noći, ne znam... Živjele tada same, svaka u svom stanu i morale naučiti sve o papirima, štednjama, kuhanju, kadrovima i ljudima. Trebalo je Ostaviti dječije oči iza, razigranost mladalačkog bunta i odrasti. Ne onda kad ti želiš, nego onda kad moraš. Borbeno i snažno glavom odrasle i odgovorne osobe, a imali smo tek 20', napisala je Ornela Vištica. Na fotografiji pozira s kolegicama glumicama Doris Pinčić i Jagodom Kumrić na crvenom tepihu na Sarajevo Film Festivalu.

Fotografija koju je objavila je snimljena 2012. godine kad su tri lijepe glumice stigle na projekciju filma 'Djeca Sarajeva' redateljice i scenaristice Aide Begić. Premda nisu sudjelovale direktno na samom Filmskom festivalu, zvijezde serije 'Larin izbor' tada su pobudile veliku pozornost.

Ornela Vištica svoje ljetne dane provodi na Hvaru. Pokazuje fotografije na kojima plovi, pleše, sunča se i uživa u životu punim plućima. U jednoj od ranijih objava je poručila: 'Spremam jednu ulogu, čija će premijera biti na jesen i živim sporije. I ne zaboravljam iskoristiti dan i učiniti nešto lijepo za sebe'.