NJEŽNA POSVETA

Ornela Vištica podijelila emotivnu priču s fanovima: 'Život je film'

04.05.2019 u 21:35

Bionic
Reading

Glumica rijetko priča o privatnim stvarima, no kada je u pitanju odavanje priznanja i iskrenih osjećaja prema važnim ljudima u njezinom životu, Ornela Vištica rado iskazuje svoje misli i emocije. Tako je talentirana 29-godišnjakinja otkrila javnosti zanimljivu priču koja je oduševila njezine fanove

Televizijska i filmska glumica podijelila je sa svojim obožavateljima nepoznati detalj iz svog života.

'Život je film. Prije 20 godina jedna djevojčica iz Španjolske je napisala pismo, poslala svoju fotografiju u želji da obraduje nekoga u zemlji u kojoj se odvijao rat. Njena poruka je stigla do mene i dobila sam paketić. Poželjela sam joj odgovoriti i zajedno sa svojom profesoricom španjolskog jezika napisala pismo. I tako su se dvije djevojčice krenule dopisivati, s obzirom da nije bilo interneta i društvenih mreža pisale su pisma. Danas 20 godina nakon su odrasle žene i odlučile su dan provesti u Barceloni, zahvaliti jedna drugoj na prijateljstvu. Blanca Lucia me čekala danas kad sam izašla iz vlaka i odlučila da me nauči sve o Barceloni uživo. Dan je više nego predivan', poručila je Ornela Vištica pored fotografije iz Španjolske.

Ornelu Višticu gledatelji trenutno prate u seriji 'Pogrešan čovjek' u ulozi Aleksandre, a hvaljena glumica nedavno je izjavila kako joj je to jedna od dražih uloga. 'To je uloga s kojom dijelim najviše karakternih sličnosti dosad', otkrila je.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL