NA DRUŠTVENOJ MREŽI

Otvorila dušu: Ornela Vištica otkrila što misli o Jeleni Veljači

11.02.2019 u 09:40

Bionic
Reading

Glumica trenutno snima seriju 'Pogrešan čovjek' pa boravi u Beogradu odakle je cijeli protekli vikend svoje fanove zabavljala javljanjima uživo sa svog Instagram profila. Ponesena dobrom atmosferom Ornela Vištica je napisala što misli o svojoj kolegici Jeleni Veljači, inače autorici i scenaristici serije

U pauzama od snimanja serije 'Pogrešan čovjek' u Beogradu glumice su se odlučile malo opustiti.

'Znaju me ljudi često pitati, a kakva je Veljača? Tri stvari uvijek pamtim. Prvu moju televizijsku ulogu i prvu zajedničku suradnju 2011. godine. Kada je izgledalo gotovo nemoguće da me producenti puste u London na filmski festival na što je Jelena: 'Ideš, sve ćemo riješiti'. I treću stvar, suze u kinu. Neću reći koji smo film tada gledale. Kakva je Jelena? Emotivna. Instinktivna. Borbena. Djevojka s čardaš nogama', napisala je Ornela Vištica pored fotografije na kojoj pozira s Jelenom Veljačom.

'Ljubim te Ornelice', poručila joj je u komentarima Jelena Veljača i potvrdila kako obje uživaju u još jednoj uspješnoj suradnji. Ornelu su gledatelji zavoljeli u serijama 'Larin izbor', 'Vatre ivanjske', 'Prava žena'. U Beogradu je zadnji put dulje boravila kad je snimala seriju 'Dragi susjedi'.

  • +7
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL