NOVA FRKA

Ornela se nabacuje Mrkvi, Rina prijeti

  • Autor: tportal
  • Zadnja izmjena 01.12.2008 09:54
  • Objavljeno 01.12.2008 u 10:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Ornela je uspješno započela misiju - Mrkvi je cinkala kako je Rina dozvolila Marku da joj češlja kosu

Ornelica i Rina su se malo prepirale oko toga što se Ornela počela otvoreno nabacivati Mrkvici. Rina joj je priprijetila da će postati jako otrovna ako ne prestane. Natuknula je i da je jedno zafrkancija, a drugo kada se dira u nešto s čime ona spava.

Rina joj je dobacila da se mora 'grebati za snošaj', na što joj je Ornela vratila da je bolje grebati se, nego 'dati lako i olako'. Tada je Marko počeo s izvršavanjem svog tajnog zadatka počešljavši Rinu, koja mu je to dopustila i koja ga, navodno, podsjeća na sestru koju također katkad češlja. Orni je odmah izlajala Mrkvici kako Marko Rini pravi frizuru, s tim da je i natuknula kako joj se čini da mu Marko lagano 'kuva' curu.

Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal


'Češljanje s predumišljajem' naslov je rasprave u kojoj su sudjelovali svi stanari. Mrkva je glumio veliku povrijeđenost zbog tog događaja, pa su Marko i Rina podrobno opisivali što su zapravo radili uz prigodnu rekonstrukciju događaja.

Okrivljeni su se branili da nije riječ o friziranju, već o tri odnosno pet poteza češljem. Rina je pak udarila kontranapad, pitajući kako to da Orni Mrkvu može hvatati za guzu, a Marko nju ne smije malo počešljati...

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!