CORINNA SCHUMACHER

Optužili su je da laže o njegovom stanju: Supruga Michaela Schumachera nije mogla zadržati suze

22.07.2022 u 15:11

Bionic
Reading

U Kölnu je održana emotivna ceremonija na kojoj je bivši izvršni direktor Ferrarija i predsjednik FIA-e Jean Todt primio nagradu Sjeverne Rajne-Vestfalije u ime Michaela Schumachera. Riječ je o najvišoj civilnoj časti dostupnoj onima rođenima u regiji, a koja se može dodijeliti svakome tko je dao izniman doprinos svijetu, a suze nije mogla zadržati ni Schumacherova supruga, koja se u posljednje vrijeme suočava s teškim optužbama

S teškim se optužbama nedavno ponovno susrela supruga Michaela Schumachera, Corinna, kada ju je Willy Weber, koji je brinuo o karijeri njezinog supruga, optužio da već godinama laže o njegovom zdravstvenom stanju. On je ustvrdio kako je više put pokušao kontaktirati Corinnu, kako bi posjetio sedmerostrukog prvaka svijeta u Formuli 1, no to mu nije polazilo za rukom.

'Više stotina puta pokušao sam kontaktirati Corrinu. Nije mi odgovorila. Zvao sam i Jeana Todta, koji mi je rekao da ne idem u bolnicu, da pričekam jer je prerano. Kad sam sutradan zvao, nitko mi se nije javio. Nisam očekivao takvo ponašanje i zbog toga sam i dalje ljutit. Maknuli su me na stranu govoreći da je prerano, a sad je prekasno. Prošlo je devet godina. Vrijeme je da kažu istinu', rekao je bez zadrške Weber.

Upravo zbog toga ne čudi interes medija nakon što se doznalo da će na svečanosti u Kölnu biti prisutni upravo Todt, koji je i preuzeo nagradu, ali i Schumacherova supruga Corinna i njihova kćer Gina. Jedini koji je izostao bio je njihov sin Mick Schumacher, koji se ispričao rekavši kako se ne osjeća dobro.

  • +10
Corinna Schumacher i Gina Schumacher Izvor: Profimedia / Autor: Action Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Sama Corinna bila je preplavljena emocijama, a suze u očima počela je brisati tijekom Todtovog govora u kojoj je za nju imao samo riječi hvale:

'Imate ljude oko sebe koji su jednostavno posebni. Na neki način, Michael je također vrlo poseban. Corinna, Mick i Gina također su mi postali posebni. Svi su oni postali obitelj meni, mojoj ženi i mom sinu... Corinna je stabilna, pouzdana, predana, skromna. U teškim vremenima vidiš pravu osobu.'

Podsjetimo, Schumacher je tešku nesreću na skijalištu doživio u prosincu 2013. godine te se o njegovom stvarnom zdravstvenom stanju jako malo zna.