objavila rezultate

Opreza nikad dosta: Jelena Veljača i njezina kći mogu odahnuti, test na koronavirus je negativan

12.05.2020 u 12:32

Bionic
Reading

Domaća glumica, scenaristica i aktivistica prije nekoliko dana je obznanila da su ona i njezina kćer Lena testirane na koronavirus te da su uspjele posjetiti Jeleninu majku. Sudeći prema objavi na Instagramu, ovo je prvi puta da se obitelj zagrlila od kad je krenula karantena budući da su dosad Jelenine roditelje viđali samo na propisanoj distanci

'Trenutak nakon negativnih testova na koronavirus, a dan prije Majčinog dana', napisala je producentica i glumica Jelena Veljača uz fotografiju na kojoj je zagrljena sa svojom mamom i kćeri Lenom. Mnoge je zanimalo gdje je testiranje obavila pa je otkrila kako joj je to obavila jedna privatna poliklinika ali da za testiranje nije potreban odlazak u kliniku budući da njihovi zaposlenici dolaze kod kuće.

Iza Jelene Veljače je stresno razdoblje. Ona i malena Lena dva puta selile. Nakon potresa u Zagrebu privremeno su boravile živjeti kod poduzetnice i bivše manekenke Ive Radić, a na društvenim mrežama se kasnije požalila da se još jednom mora iseliti iz svog stana.

Nedavno je za Večernji list ispričala kako je situaciju s koronavirusom objasnila svojoj kćeri:

'Znala je od početka da postoji neki virus koji izaziva bolest i da moramo posebno paziti na ruke i na to što diramo. Kako smo svi doznavali novosti o virusu, tako sam ja njoj govorila, prilagođeno njezinim godinama, naravno. Najprije sam je izvukla iz vrtića pa sam joj objasnila da mala djeca mogu prenijeti bolest starijima, a istodobno se ne razboljeti. Onda sam joj objasnila da ne smije više ići baki, jer je naša baka astmatičarka, a dida je pušač. A kad su počele restrikcije, da se ne možemo viđati ni s kim. Sve je, čini mi se, dosta dobro razumjela, a i podnijela'.