NA KRILIMA LJUBAVI

Jelena Veljača objavila jednu od rijetkih zajedničkih fotografija s dečkom

02.11.2019 u 19:40

Bionic
Reading

Jelena Veljača, glumica, producentica i jedna od pokretačica inicijative 'Spasi me', romantičnom je objavom čestitala rođendan svom dečku, direktoru prodaje RTL televizije Ivanu Galu

Plavokosa Zagrepčanka nakon što se razvela od supruga glumca Dražena Čučeka s kojima ima kćerkicu Lenu koja će u prosincu proslaviti 4. rođendan, više ne skriva koliko je zaljubljena.

Jelena i Ivan prvi puta su viđeni početkom godine u šetnji po Zagrebu, a skupa su ovoga ljeta u lipnju posjetili i glazbeni festival InMusic što naravno nije promaknulo fotografima.

Jelena je tad plijenila poglede u maloj crnoj haljini A-kroja i crnim baršunastim gležnjačama dok se njezin dečko Ivan odlučio za casual festivalski outfit.

  • +7
Jelena Veljača Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Lijepa Zagrepčanka je sad romantičnom objavom na Instagramu čestitala rođendan svom dragom uz jednu od njihovih rijetkih zajedničkih fotografija na njezinom Instagram profilu.

'Sretan rođendan čovjeku koji čini život jednostavnim poput šetnje u parku, nisam imala pojma da i takvi postoje...', napisala je Jelena Veljača.

Inače, markantni Gale iza sebe ima brak i dvoje djece, a Jelena Veljača i Dražen Čuček razveli su se nakon tri godine braka, no ostali su u prijateljskim odnosima te skupa odgajaju kćerkicu.