NIJE JOJ BILO LAKO

Ono što niti jedna žena ne želi čuti: Evo što je princ Charles rekao Diani noć uoči vjenčanja

13.11.2020 u 21:00

Bionic
Reading

Bajkovito vjenčanje princeze Diane i princa Charlesa i danas se proziva događajem stoljeća. Međutim mnogo je detalja koji su skoro upropastili cijeli događaj. Ono što je noć uoči vjenčanja proživljavala princeza Diana, niti jedna mladenka ne želi iskusiti

Savjetnik princeze Diane skoro 40 godina nakon spektakularnog vjenčanja otkriva nepoznate detalje koji šokiraju javnost. Da je odnos princeze Diane i princa Charlesa poljuljan mnogi su znali, ali pred nacijom je neko vrijeme stvarana slika idealnog kraljevskog para.

Penny Thornton, spomenuti savjetnik nikad prežaljene princeze, sada je otkrio kako se mlada Diana osjećala noć uoči svog vjenčanja i ulaska u britansko kraljevstvo.

‘Jedan od šokantnijih podataka koje je princeza Diana podijelila sa mnom, bio je njezin razgovor s Charlesom samo noć uoči vjenčanja. Tada joj je princ Charles priznao da je ne voli. Očito je u brak želio uči potpuno iskren i priznati joj sve što je nosio duboko u svome srcu. To je naravno bilo jako potresno za Dianu’, objasnio je Thornton pa dodao:

‘Diana je tada čak razmišljala da se sutradan ne pojavi na vjenčanju.’ Što je presudilo i zašto je Diana ipak odlučila zabljesnuti u bajkovitoj vjenčanici te prisegnuti pred milijunima svjedoka svoju ljubav prvorođenom sinu kraljice Elizabete, ni danas nije nikome poznato.

Međutim, ono što svi znaju je da podatak da mlada princeza nije dugo uspjela trpjeti zavrzlame koje su se događale unutar njezina braka.

O famoznom ljubavnom trokutu nje, princa Charlesa i Camile Parker govorila je još 1995. godine. ‘Bilo nas je troje u braku, dakle ipak malo prevelika gužva’, njezina je famozna rečenica koju nitko nije očekivao u eteru.

Princ Charles i princeza Diana Izvor: Profimedia / Autor: KEYSTONE Pictures USA / Zuma Press / Profimedia