MJESECIMA SE NISU VIDJELI

Princ Charles ne krije tugu: Žali zbog odlaska princa Harryja u Kaliforniju, a jako mu nedostaje i unuk Archie

01.11.2020 u 11:58

Bionic
Reading

Uskoro će biti godinu dana otkako su princ Harry i Meghan Markle donijeli odluku o napuštanju kraljevstva i selidbi preko oceana. Punih 11 mjeseci ostatak obitelji nije vidio malenog nasljednika Archieja, a posebno to pogađa djeda, princa Charlesa

Iako su se princ Harry i Meghan Markle još u ožujku posljednji puta vratili u Veliku Britaniju kako bi odradili svoj posljednjih angažman i još se jednom pozdravili s cijelom obitelji, njihovog sina Archieja članovi dvora nisu vidjeli punih 11 mjeseci.

Razdvojenost od najmlađeg unuka koji je u svibnju napunio godinu dana, itekako teško pada princu Charlesu.

Dobro upućeni izvori tvrde da 71-godišnji Charles neće tako skoro ni doći u priliku vidjeti malenog Archieja.

'Sussexi su pronašli svoju mirnu luku. Njihov novi dom u Kalifoniji je njihov dom za zauvijek. Nešto o čemu su dugo sanjali i što nisu mogli postići u Velikoj Britaniji. Iznimno su sretni i zadovoljni što imaju priliku gledati sina kako odrasta u normalnim uvjetima daleko od medijskog pritiska i kraljevskih obveza', rekao je jedan od izvora za strane medije.

Isti je kazao da ni ovaj Božić tročlana obitelj neće provesti s kraljevskom u Sandringhamu, već planiraju zimske praznike provesti s Meganinom majkom u Kaliforniji.

Podsjetimo, prošli Božić, Harry i Meghan unajmili su luksuznu vilu u Kanadi, u kojoj su potom ostali narednih nekoliko mjeseci i odakle su obznanili javnost i obitelj da napuštaju monarhiju.

'Princ od Walesa uživao je često svratiti u Windsor i provoditi vrijeme s malenim Archiejem. To mu jako nedostaje. Teško mu pada ovaj duga i daleka razdvojenost. Sve to jako je tužno i princu Philipu i kraljici Elizabeti', objasnio je pak isti neimenovani izvor.

Iako je princ Harry uvijek naglašavao da se veseli imati svoju obitelj i djecu koja će odrastati blizu svojih prvih rođaka, Williamovih nasljednika, to je danas teško izvedivo.

Odnosi kraljevske braće nikad nisu bili lošiji, a oni koji ih dobro poznaju tvrde da neće tako skoro na zelenu granu.