NIJE MOGLA VJEROVATI

Ona je prava sretnica: Holivudska miljenica pozvonila Beograđanki na vrata

01.08.2017 u 12:02

Bionic
Reading

Posljednjih pet dana u Beogradu sa svojom obitelji boravi i slavna holivudska glumica, koja je tamo stigla kako bi s djecom pravila društvo svom suprugu, direktoru fotografije Dannyju Moderu, koji tamo počinje snimanje novog filma. Iz dana u dan srpski mediji donose nove pojedinosti boravka Julije Roberts u njihovom glavnom gradu

'Zvono na vratima zazvonilo je oko 22:30. Pomislila sam da je opet netko promašio svjetlo. Ustanem da provjerim, otvorim vrata i vidim nju - Juliu Roberts', tim je riječima opisala susret s holivudskom glumicom Juliom Roberts, stanarka zgrade na beogradskom Dorćolu.

Kako donosi portal novosti.rs, Julia Roberts je s obitelji smještena u jednom hotelu na Studentskom trgu, no isto tako iznajmili su i stan na Dorćulu, gdje je u kasnim večernjim satima i pozvonila Aleksandri Marković, urednici tamošnjeg časopisa 'Cica'.

'Bila sam šokirana kada sam je ugledala. Ona je razvikla svoj prepoznatljiv osmijeh i ljubazno se ispričala što je pozvonila na moja vrata', dodala je Aleksandra te otkrila kako su u društvu slavne glumice bili suprug Danny Moder te djeca - kći Hazel te sinovi Phinnaeus i Henry.

Cijela obitelj već pet dana boravi u Beogradu, gdje njezin suprug, direktor fotografije, uskoro počinje snimati novi film 'Ibiza'. Stanarka zgrade na Dorćulu pokušala je nagovoriti slavnu glumicu i na zajedničku fotografiju, no Julia je to odbila.

'Oni ulaze u zgradu, ja izlazim, pozdravimo se u hodniku, njezin muž me pita kako sam, lijepo, kako vi, dobro, sve ljubazno i onda ih zamolim da se slikamo. Julia je već bila na stepenicama. Inače, idu na šesti kat pješice, ne koriste lift, i samo je rekla 'ne''.

  • +5
Julia Roberts Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia