BOGATA NASLJEDNICA

Ona je nova 'it' djevojka plave krvi koja studira tri fakulteta i govori šest jezika

28.06.2022 u 06:53

Bionic
Reading

Ona je 19-godišnje dijete princa Carla i princeze Camille od Bourbona i dvije Sicilije, koja je zbog svoje sve veće prisutnosti na društvenim mrežama postala zanimljiva medijima i javnosti. Sveprisutna je na najglamuroznijim svjetskim događanjima, ističe se svojim izgledom koji neodoljivo podsjeća na slavnu majku princezu Camillu Crociani, također uglednu bogatu nasljednicu

Mlada i ambiciozna princeza Maria Carolina najstarije je od dvoje djece princa Carla i princeze Caroline iz kuće Burbona - Dvije Sicilije, dinastije koja je dugi niz godina vladala jugom Italije. Kraljevstvo Dvije Sicilije proizašao je iz ujedinjena Kraljevine Sicilija i Napuljsko kraljevstvo.

Njezini preci redom su bili ugledni i bogati ljudi

Atraktivna 19-godišnja plavuša, koja izgledom neodoljivo podsjeća na svoju slavnu majku, nasljednicu bogate talijanske obitelji Crociani. Naime njezin je otac bio poznati industrijalac Camillo Crociani, a majka glumica Edoarda Crociani. I sama Camilla odrastala je u bogatstvu, a udajom za člana plave krvi njezin se život na visokoj nozi samo nastavio. Ne čudi stoga da je ljubav prema luksuznom načinu života prenijela i na svoje dvije kćeri, spomenutu 19-godišnju Mariu Carolinu te dvije godine mlađu Mariu Chiaru.

Sestre princeze djeluju kao blizanke te je dobna razlika između njih teško vidljiva, a zajedno se često pojavljuju u javnosti. Međutim, više pažnje mediji trenutno pridaju starijoj Carolini, koja je zbog svojih objava na društvenim mrežama postala globalno poznata.

  • +3
Princeza Maria Carolina od Bourbona Izvor: Profimedia / Autor: Luiz Rampelotto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Princeza Carolina studira, influencerica je i aktivno govori čak šest jezika

Samo kratki pregled Instagram feeda daje nam uvid u to kakvim lagodnim životom živi ova nasljednica, a ne krije ni da joj godi takav luksuz kojim je okružena. Često je na relaciji Pariz, Mante Carlo, Rim gdje je 2003. rođena. Maria Carolina obožava životinje, a dokazuje to i njezina ambasadorska uloga u projektu Passion Sea. Neprofitna je to organizacija koja se bavi očuvanjem oceana i mora te života u njima.

Princeza je kroz svoje rano djetinjstvo imala sreću i prednost da uči čak šest svjetskih jezika, kojima sjajno barata. Govori engleski, francuski, talijanski, španjolski, portugalski i ruski, a prije nekoliko je mjeseci započela čak tri studija paralelno. Nakon završene srednje škole talijanska princeza upisala je Harvard, ali i Internacionalno sveučilište Monte Carlo, te londonski Istituto Marangoni, školu za modni dizajn.

Osim edukacije koja joj je očito na prvom mjestu, princeza odavno pokazuje zanimanje za glumu i modu. Pojavila se još 2014. u filmu o Grace Kelly koju je tada utjelovila Nicole Kidman. Princeza Caroline igrala je Grace Kelly u kadrovima iz mladih dana. Nedavno se osim toga pojavila na filmskom festivalu u Cannesu.

Strastvena je modna kreativka koja koristi kanale društvenih mreža za samopromociju u tom smislu. Osim toga okušala se mnogo puta i u ulozi modela za velike svjetske modne kuće poput Louisa Vuittona i Pucci.

Na Instagramu je prati preko 96 tisuća ljudi, a od nedavno je vrlo aktivna i na brzorastućem TikToku, na kojem najradije dijeli videe s mlađom sestrom Chiarom. U intervjuu za Tatler kazala je kako vidi velik potencijal TikToka kao prostora za izražavanje 'važnih poruka poput borbe protiv nejednakosti spolova, rasizma ili klimatskih promjena'.

Osim toga obožava sport, pa je često s ocem princom Carlom možemo vidjeti na utrkama Formule 1, jedranju, teniskim turnirima, kao i konjskim utrkama ili izložbama.