flert ili prava veza?

On je 'kriv': Evo tko je spojio Shakiru i Lewisa Hamiltona

13.06.2023 u 23:21

Bionic
Reading

Nakon što su snimljeni u Barceloni kako slave Hamiltonovo 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu, kolumbijska pjevačica i zvijezda Formule 1, ponovno su se družili u Miamiju. Sad su već više puta viđeni zajedno čime nastavljaju 'podgrijavati' šuškanja o njihovoj navodnoj vezi

Priča se da je vozač Formule 1 Carlos Sainz glavni krivac za to što su Lewis Hamilton i Shakira u 'ranoj fazi veze', budući da kolumbijska pjevačica i britanska zvijezda provode sve više vremena zajedno zadnjih tjedana.

Nakon niza javnih izlazaka, piše Daily Mail, otkriveno je da su obje strane za sada 'zainteresirane i koketne'. Shakira je objavila da se rastaje od nogometne zvijezde Gerarda Piquea u lipnju 2022. nakon što su zajedno proveli 11 godina, a vjeruje se da će si uzeti vremena prije nego što se ponovno ozbiljno posveti novoj vezi.

Hamiltona se, s druge strane, povezivalo s brojnim slavnim ženama, poput Rite Ore i Nicki Minaj, otkako je prekinuo s dugogodišnjom djevojkom i američkom pop glazbenikom Nicole Scherzinger nakon sedam zajedničkih godina.

Sada, španjolski sportski novinar Pip Estrada tvrdi da je Sainz, koji je blizak prijatelj s Hamiltonom, spojio svog F1 suradnika s 'vlasnicom' hita 'Hips Don't Lie' jer zna koliko Hamilton voli njezinu glazbu. Shakira je, podsjetimo, u zadnje vrijeme bila povezivana s Tomom Cruiseom. Navodno je ‘flertao‘ s kolumbijskom pjevačicom puno prije nego što ju se počelo povezivati s Hamiltonom, no ona za vezu s holivudskom zvijezdom nije pokazala nikakav interes.

'To je bila ogromna šteta za Tomov ego, ubolo ga je još više jer Lewisa smatra prijateljem', rekao je izvor za Radar Online.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia