NE MOGU JOJ ODOLJETI

Fatalna Shakira u ljubavnom trokutu: Tko joj je draži - Cruise ili Hamilton?

13.06.2023 u 10:57

Bionic
Reading

Iako se još prije nekoliko tjedana nasmijala na račun svoje navodne romanse sa holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom, čini se da se ponovno pokazala istinitom ona 'gdje ima dima ima i vatre'. Slavna Kolumbijka Shakira navodno se zatekla u ljubavnom trokutu sa Cruiseom i vozačem Formule 1 Lewisom Hamiltonom te se ne može odlučiti koji joj je draži

Htio on to ili ne, Lewis Hamilton trenutno je 'zarobljen' u ljubavnom trokutu zajedno sa pjevačicom Shakirom i holivudskom zvijezdom Tomom Cruiseom. 38-godišnji britanski vozač Formule 1 već je nekoliko puta viđen sa slavnom 46-godišnjom Kolumbijkom u izlasku.

Osim što su zajedno, s društvom, uživali u vožnji brodom u Miamiju, par je snimljen i na večeri u Barceloni, nakon što je Hamilton prošloga tjedna osvojio 2. mjesto na španjolskom Grand Prixu.

No, ako je vjerovati britanskom Mirroru, od Shakire ne odustaje ni 60-godišnji Tom Cruise, koji je, prema dobro upućenim izvorima, uvjeren kako između njih dvoje postoji nevjerojatna kemija te da je samo pitanje trenutka kada će započeti vezu.

  • +4
Shakira Izvor: Profimedia / Autor: David Oller / Zuma Press / Profimedia

'Njezina druženja s Hamiltonom težak su udarac za Tomov ego, osobito jer Lewisa smatra prijateljem', otkrio je dobro upućen izvor. Najzanimljivije je da Shakira, šuška se, nema nikakvog interesa za Cruisea, iako su se dobro proveli na Formuli 1 Grand Prixu u Miamiju, no s njim ne misli ništa ozbiljno.

Holivudska zvijezda, s druge strane, zapeo je za Shakiru i nema namjere tako lako odustati. 'Tom je bio divan prema njoj i ona je uživala u njegovom društvu, no trenutno ne želi vezu s njim ili ikim drugim. Ima puno toga što još mora riješiti i želi se samo fokusirati na djecu i karijeru', otkrio je izvor.