jedna od najgledanijih

Omiljena emisija i u novoj sezoni: 'Kućni ljubimci' s novim zanimljivim sadržajem i temama

03.09.2023 u 21:21

Bionic
Reading

U proteklih 33 godina donoseći zanimljivosti iz svijeta kućnih ljubimaca kroz uspješan spoj edukativnih i zabavnih sadržaja, emisija 'Kućni ljubimci' stekla je veliki broj poklonika svih uzrasta. U programu HRT-a emitirano je 1720 emisija uz koje su odrasle brojne generacije gledatelja koje su imale priliku učiti kako se odnositi prema životinjama, a sve u cilju i izgradnji humanijeg društva. Na radost gledateljstva u Hrvatskoj ali i regiji, nova sezona 'Kućnih ljubimaca' je pred vratima

Omiljenost među gledateljima emisija je postigla predstavljanjem ljubitelja životinja i svih vrsta kućnih ljubimaca, savjetima o držanju i njezi, veterinarskim savjetima i pomaganjem vlasnicima kućnih ljubimaca u rješavanju mnogih problema.

Privlačnim za gledatelje pokazali su se prilozi o pravilnom uzgoju, praćenje izložbi i manifestacija posvećenih kućnim ljubimcima te predstavljanje kinoloških, felinoloških i drugih društava. Gledatelji vole priče o brizi za životinje pa zato vole gledati i novosti o radu udruga koje se bave zaštitom životinja, radu skloništa za napuštene životinje, radu državnih služba koje donose zakone o držanju kućnih ljubimaca, kao i o radu državnih služba koje imaju pse za za pronalaženje droge i eksploziva.

  • +4
Antun Ponoš Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

Zaštitni je znak emisije oglašavanje izgubljenih i nađenih životinja, čime emisija Kućni ljubimci i HRT izravno pomažu njihovu udomljavanju i zbrinjavanju. U emisiji je zbrinuto više od 100000 životinja i stotine su pronađene i vraćene svojim vlasnicima. Emisija kućni ljubimci i HRT dugogodišnjom suradnjom na usluzi su gledateljima koji mogu uvijek očekivati pomoć i suradnju.