VELIKI GUBITAK

Antun Ponoš napisao emotivnu posvetu koja nikog ne ostavlja ravnodušnim: 'Sve je tako postalo neobično, kao da si na nekom novom početku'

29.03.2021 u 09:54

Bionic
Reading

U ranijim medijskim istupima urednik i voditelj jedne od najpopularnijih televizijskih emisija 'Kućni ljubimci' istaknuo kako je upravo zahvaljujući roditeljima, koji su također bili veliki ljubitelji životinja, uspio pokrenuti TV emisiju. Sada im je na društvenoj mreži uputio najnježnije riječi i dotaknuo mnoga srca svojih pratitelja

'Otišli su mama i tata i sve je tako postalo neobično, kao da si na nekom novom početku. Stalno očekuješ da su iza tebe, a hodati već znaš. Uvijek misliš da je životu kraj negdje daleko i da neće tako brzo doći. Hvala im na pravoj roditeljskoj brizi i ljubavi!', poručio je Antun Ponoš na svom Facebook profilu. Stigli su mu brojni komentari s riječima utjehe i podrške.

Podsjetimo, prošli tjedan omiljeni televizijski urednik i voditelj podijelio je s pratiteljima vijest o odlasku voljenog oca. 'Otišao je, kao da je znao. Samo je zaspao utorak 23. ožujaka navečer. Još smo se nedavno čuli i pitam ga: Kako si? Kaže: spremam se na put... Hvala ti tata za sve! Bio si divan otac! Čuvali te anđeli'.

Njegova majka Julija preminula je prije četiri godine. Pozlilo joj je nakon što je cijelo jutro zbrinjavala napuštene životinje u Nuštru gdje je Antun odrastao.

  • +3
Antun Ponoš Izvor: Pixsell / Autor: Slavko Midzor/PIXSELL

Pratiteljima se obratio i nakon tatinog ispraćaja:

'Ispratili smo mog dragog tatu Tonču! Otišao je uz pjesmu Otiš’o je s mirisima jutra. Rodio se u Sedramiću 22.12.1938. U ranoj mladosti s mamom, mojom bakom Katom došao je u Privlaku pokraj Vinkovaca i u Vinkovcima na korzu sreo moju mamu Juliju. I, eto brata Đure ‘62. i mene ‘64. Bio je pravi otac! Uvijek brižan, drag i skroman. Obitelj mu je bila sve. Cijeli život je samo stvarao da bi nam svima bilo dobro. Uvijek pitao kako smo i nudio pomoć. Nikada nije rekao ne mogu i neću, ako ste ga nešto zatražili. Sad kad ga više nema, shvaćam kolika je praznina nastala. Ja sam pokrenuo emisiju Kućni ljubimci i sve što ste vidjeli i gledali, bila je energija i podrška moje mame Julije koja nas je napustila 29.10.2014. i mog tate Tonče. Bez njih, nikada ne bih mogao tolike godine ostvariti emisiju. Hvala im!', istaknuo je Antun Ponoš.