POZNATA LICA

Ekipa je u Opatiji: Pogledajte kako teku posljednje pripreme za Doru

29.02.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Pripreme za ovogodišnju Doru u zadnjoj su fazi. Na konferenciji za medije u hotelu Milenij okupili su se voditelji, izvođači i organizatori ovogodišnjeg glazbenog natjecanja

U hotelu Milenij u Opatiji danas su se mogla vidjeti mnoga poznata lica. Voditelji Doris Pinčić Rogoznica, Zlata Muck Sušec, Mirko Fodor i Duško Ćurlić pravili su društvo Zdenki Kovačiček i Indiri Levak koja će danas nastupiti na Dori s pjesmom 'You Will Never Break My Heart' Branimira Mihaljevića.

  • +19
Opatija: Na konferenciji predstavljeni izvođači, voditelji i organizatori Dore Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Iako je zbog koronavirusa bilo neizvjesno hoće li sve ići prema planu, u Opatiji će se danas održati Dora 2020. U tijeku su zadnje pripreme i probe izvođača na pozornici u Sportskoj dvorani 'Marino Cvetković'.

Dobrom raspoloženju malom zdravicom pridružili su se gradonačelnik Ivo Dujmić i ravnatelj HRT-a Kazimir Bačić te Opatijski kukali koji su se bacili u more.

Sve je spremno za veliki HRT-ov spektakl iz Opatije – Doru 2020., istaknuto je u subotu na konferenciji za novinare u hotelu Milenij u povodu večerašnjeg izbora hrvatske pjesme i predstavnika na Pjesmi Eurovizije, koji će nas predstavljati u svibnju na Eurosongu u Rotterdamu.

'Spektakl koji nas večeras očekuje bit će, nadam se, melem za oči i uši kako za naše gledatelje, tako i za naše slušatelje. U izravnom prijenosu HRT-a večeras nas očekuje natjecanje 16 pjesama koje se natječu za prestižnu stauu Dore i hrvatsku ulaznicu za Eurosong 2020.', rekao je glavni ravnatelj Hrvatske radiotelevizije Kazimir Bačić. Istaknuo je da je Hrvatska radiotelevizija uložila velik produkcijski i organizacijski napor kako bi ovaj spektakl napravila što bolje. 'Svim izvođačima i autorima pjesama večeras želimo puno sreće, i neka pobijedi najbolji kojeg će uz naš stručni žiti izabrati upravo glasovi hrvatskih gledatelja spektakla izbora pobjednika ili pobjednice Dore 2020.', rekao je glavni ravnatelj HRT-a.

  • +7
Opatija: Zdravica i kupanje u moru u čast Dore Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL

Redoslijed izvođenja pjesama na 'Dori 2020.':

Elis Lovrić - Jušto (E.Lovrić – E.Lovrić/M.Zec)

Bojan Jambrošić - Više od riječi (A.Šola – S.Gleđa/D.Žagmeštar)

Edi Abazi - Coming home (S.Sekulović Skansi)

Zdenka Kovačićek - Love, Love, Love (M.Mihaljević – B.Mihaljević/H.Grčević)

Alen Vitasović & Božidarka Matija Čerina - Da se ne zatare (R.Pilepić – D.Rapotec Ute) Đana - One (R.Stipišić – L.Mrduljaš)

Aklea Neon - Zovi ju mama (D.Zovko/P.Kladarin – D.Zovko – D.Zovko/P.Kladarin)

Nikola Marjanović - Let's forgive (A.Karas – J.Kaplowitz/R.Vnuk/D.Šomen/A.Caković/A.Karas)

Lorenzo feat Dino Purić & Reper iz sobe – Vrati se iz Irske (Lorenzo – Lorenzo/Reper iz sobe – Z.Dusper Dus)

Marin Jurić Čivro - Naivno (B. Kolarić/M.Kolarić/M. Matijević Sekul – M. Matijević Sekul) Lorena Bućan - Drowning (I.Huljić – L.Škaro)

Indira - You Will Never Break My Heart (B.Mihaljević/A.Crotti/D.Medalie – I.Levak/D.Medalie – B.Mihaljević/A.Crotti)

Jure Brkljača - Hajde nazovi me (M.Rus – F.Boić)

Colonia - Zidina (B.Đurđević – V.Đurđević – B.Đurđević) Mia Negovetić - When it Comes to You (A.Wrethov//Linnea Deb/Denniz Jamm/M.Negovetić)

Damir Kedžo - Divlji vjetre (A.Pecotić – B.Šalamon Shalla/M.Rodić)