TRAŽI JE POLICIJA

Oglasio se menadžer nestale bivše pjevačice E.T-ja

26.05.2023 u 09:23

Bionic
Reading

Katarina Rautek Omazić nestala je u srijedu navečer u Zagrebu. Prema javno dostupnim podacima, se samovoljno udaljila iz zagrebačke bolnice na Svetome Duhu i od tada nitko ne zna gdje je

Njezin menadžer Renis Gržinić bio je u nevjerici kad je čuo da je Katarina Rautek Omazić nestala. Za to je doznao preko medija.

'Čuli smo se još neki dan, a jučer ili prekjučer vidio sam i njezin propušten poziv, ali zbog gužve nismo na kraju uspjeli stupiti u kontakt. Katarina nam je i sama rekla da posljednjih mjeseci ima zdravstvenih problema i da zbog toga mora odustati od zakazane turneje Flashback na koju E.T. ide s Colonijom i Karmom. Čak nam je i sama savjetovala da pronađemo novu pjevačicu koja će ju zamijeniti', rekao je Gržinić za Večernji list.

Podsjetimo, u bendu ET bila 11 godina, a njezin odlazak iz grupe iznenadio je obožavatelje pogotovo jer je to bio još jedan u nizu odlazaka vokala iz grupe nakon Vanne, Andree Čubrić i Lane Klingor.

Pjevačica već dulje vrijeme nije medijski istupala, a zadnji intervju je dala prije četiri godine kada je bila treći put u drugom stanju. U braku je s poduzetnikom Josipom Omazićem, a jednog od svojih bivših partnera je prijavila i zbog fizičkog zlostavljanja. Jesu li okidač za udaljenje u nepoznato njezini privatni, obiteljski problemi ili je u pitanju nešto drugo, može se samo nagađati.

Njena fotografija i osobni podaci objavljeni su na MUP-ovoj stranici Nestali, na kojoj piše kako se 'udaljila s adrese u Zagrebu, u ulici Sveti Duh'. Policija moli ako posjedovujete informacije o Katarini da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr.

  • +3
Katarina Rautek Omazić Izvor: Pixsell / Autor: Petar Glebov/PIXSELL