PLIJENI IZGLEDOM

Odmor za oči: Mirta Šurjak u maloj bijeloj haljini je čista senzacija

09.08.2019 u 18:26

Bionic
Reading

Zaštitno lice sportskog programa HTV-a, Mirta Šurjak, jedva je ponovno dočekala drugi dio godišnjeg odmora koji je i ovog puta iskoristila za bijeg na svoju omiljenu ljetnu destinaciju - Hvar. Dok kćerkica Chiara uživa u vožnji starogm gradskom jezgrom na svom romobilu, splitska voditeljica uzela je predah tijekom šetnje rivom i uživala u Suncu

HRT-ova voditeljica Mirta Šurjak rodni je Split nakratko zamijenila Hvarom. Lijepa Splićanka ondje će s kćerkicom Chiarom provesti drugi dio godišnjeg odmora, uživajući u morskim radostima - kupanju, sunčanju, ukusnoj hrani i izlascima s prijateljima.

Da je njezin zasluženi odmor i službeno počeo, voditeljica je podijelila sa svojim obožavateljima na Instagramu. Atraktivna Splićanka objavila je fotografiju na kojoj pozira na rivi, odjevena u malu bijelu haljinu koja je u prvi plan stavila njezine raskošne obline i duge, istrenirane noge koje je dodatno izdužila efektnim natikačama na petu zmijskog uzorka.

Uslijedili su brojni komentari od strane Mirninih obožavatelja koji nisu štedili na komplimentima i lijepim željama povom boravka na Hvaru.

'Anđelima najbolje stoji bijela boja... ti si dokaz da je to jedina istina', napisao je jedan obožavatelj, a mi se moramo složiti kako Mirti odlično pristaje bijela boja.

Lijepa voditeljica nedavno je za tportal otkrila kako provodi svoj godišnji odmor. Najdraža ljetna aktivnost joj je plivanje. Svaki dan pliva barem 45 minuta i to joj je jedina fizička aktivnost kojom se bavi tijekom vrućih dana. Na plažu ne ide bez vode, časopisa, knjige, zaštitne kreme s visokim faktorom, dva ručnika i nekoliko kupaća kostima. Izbjegava jake vrućine, a na plažu nikad ne ide u udarnim terminima.

Večernji sati rezervirani su za druženje s prijateljima, no obzirom da je kod kuće čeka kćerkica Chiara koja je njezin prioritet, voditeljica itekako pazi da ne pretjera s izlascima.

'Bila sam samo dvije večeri vani. Moram priznati da primjećujem kako se struktura gostiju na Hvaru promijenila, tako da kad sam izašla sam bila najstarija vani. (smijeh) Imam svoju ekipu s kojom volim otići na večericu ili u kakav klub, ali to samo vikendima', izjavila je Mirta.

View this post on Instagram

Cure👩‍❤️‍👩#litoidemala

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić