NEMA MIROVANJA

Mirta Šurjak zavodi atraktivnim fotografijama i otkriva kako će provesti ljeto

05.07.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Bilo s Hvara koji je njezina omiljena destinacija, ili iz Splita omiljena novinarka HTV-a jednako privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama. Jedno od zaštitnih lica sportskog programa HTV-a Mirta Šurjak, otkrila je za tportal svoje ljetne planove

Diplomirana pravnica zbog poslovnih obaveza je često putuje i ima radne vikende. Ipak, najviše voli kada radi u blizini kuće jer je posvećena svojoj djevojčici Chiari.

'Dio svog ljetnog odmora već sam iskoristila na Hvaru, a od nedjelje opet počinjem raditi. Idem na Maltu s Hajdukom, a onda ću vikende koristiti za predah i s Hvara raditi priče. Budući da je on mali Duborvnik i zaista svakog dana ima raznih zanimljivosti, neće mi biti teško raditi. Osim toga, tradicionalno me očekuje Alka na kojoj sam urednica projekta i voditeljica iz studija', rekla nam je Mirta Šurjak. Njezini fanovi su presretni kad ih počasti kakvom svojom fotografijom na Instagramu.

View this post on Instagram

Hvar summer nights

A post shared by Mirta (@mirta.surjak1) on

Najdraža ljetna aktivnost joj je plivanje. Svaki dan pliva barem 45 minuta i to joj je jedina fizička aktivnost kojom se bavi tijekom vrućih dana. Na plažu ne ide bez vode, časopisa, knjige, zaštitne kreme s visokim faktorom, dva ručnika i nekoliko kupaća kostima. Izbjegava jake vrućine, a na plažu nikad ne ide u udarnim terminima

A navečer će, kaže, tek ponekad izaći u provod. 'Bila sam samo dvije večeri vani. Moram priznati da primjećujem kako se struktura gostiju na Hvaru promijenila, tako da kad sam izašla sam bila najstarija vani. (smijeh) Imam svoju ekipu s kojom volim otići na večericu ili u kakav klub, ali to samo vikendima', izjavila je Mirta.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić