VOLI DIZAJNERSKE KOMADE

U skupocjenoj mini haljinici Mirta Šurjak naglasila duge noge

10.05.2019 u 14:34

Bionic
Reading

HRT-ova dopisnica iz Splita, sportska novinarka Mirta Šurjak na glasu je kao vrlo izazovna žena. Poznata plavuša ne krije da teško odoli skupim dizajnerskim krpicama koje itekako istaknu sve njezine atribute

'Ajoj, u šopingu sam neracionalna. Moja mama kaže da bi 'potrošila i dotu svete Ane' - to vam je dalmatinska uzrečica, a dota je miraz. Kupujem isključivo impulzivno i ono što mi se svidi u trenutku, zbilja nemam plan', rekla nam je jednom prilikom Mirta Šurjak.

Da je zaista tako ova je atraktivna Splićanka dokazala i pohvalivši se novom skupocjenom haljinicom. Mirta je na službeni Instagram profil objavila novu fotografiju na kojoj pozira u Louis Vuitton mini haljinu nalik seksi spavaćici koju je ukomponirala uz visoke kožne čizme boje konjaka.

Za svoj je izgled kao i uvijek temperamentna Dalmatinka dobila brojne komplimente, iz kojih se jasno dalo pročitati da im je Mirta privlačna u svakom pogledu.

'Neću spominjati sada imena trgovina, ali znalo mi se dogoditi da kupim dizajnersku stvar koja mi se iduće sezone ili čak za šest mjeseci doslovno raspadne. Poučena tim iskustvom, otada kupujem isključivo dizajnerske komade preko interneta - što je sigurno, sigurno je. Nikad ne bih obukla široku i dugu haljinu jer izgledam kao polarna medvjedica u njoj te crocsice - to mi je nešto najružnije i najmanje ženstveno što sam vidjela. Zabranila sam užoj i široj obitelji da moju Chiaru 'obraduju' crocsicama (smijeh). Također ne volim fejk stvari, osobito kopije torbica. Radije jednu pravu nego deset dobrih kopija', ispričala je pak Šurjak u velikom modnom intervjuu za tportal.

  • +42
Mirta Šurjak Izvor: Cropix / Autor: Vojko Bašić