Stella Banderas

Odlučila je krenuti očevim stopama: Kako danas izgleda kći Antonija Banderasa i Melanie Griffith

24.02.2023 u 11:31

  • +7

Stella Banderas

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

26-godišnja Stella kao kći poznatih glumaca ima sve predispozicije da postane jedna od djevojaka koje danas diktiraju trendove, kako u modi tako i u svijetu biznisa. S ocem surađuje u njegovoj produkcijskoj kući i kazalištu, a njezino pojavljivanje u prvom redu modne revije Diora u Parizu postavlja pitanje hoće li mlada Španjolka tražiti svoje mjesto u modnom svijetu

Uz zavidno nasljeđe koje joj prenose otac Antonio Banderas i majka Melanie Griffith, ali i sestra Dakota Johnson, 'nepo djevojka' Stella Banderas ima otvorena sva vrata da preuzme ulogu it djevojke. Iako se ne pojavljuje toliko često i dosad se činilo kao da bježi od medijske pozornosti, na Tjednu mode u Parizu sjedila je u društvu najpoznatijih it djevojaka: Chiaru Ferragni, Caru Delevingne i Beatrice Borromeo. Njezino pojavljivanje na najvećem modnom događaju nametnulo je pitanje: zanimaju li ju crveni tepisi ili je odabrala drugačiji put?

26-godišnja Stella prvenstveno je odabrala akademsku naobrazbu pa je studirala je narativne studije na Sveučilištu Južne Kalifornije, no, kako bi se reklo, 'krv nije voda' pa je odlučila graditi karijeru scenaristice i redateljice. Trenutno živi u Malagi kako bi radila rame uz rame sa svojim ocem, Antonijem Banderasom, u njegovoj produkcijskoj kući i kazalištu.

Još kao djevojčica, Stella je imala jednu glumačku ulogu u filmu 'Crazy in Alabama', no kasnije više nije glumila.

Osim karijere vezane uz svijet filma, Banderasova kći jedinica pronašla je ljubav i u kozmetičkoj industriji. Osnivačica je brenda 'Lightbound' koji stoji iza parfemskog ulja kojim se djevojka jako ponosi.

Stella je u romantičnoj vezi s Alexom Gruszynskijem, a svoju ljubav često pokazuju i na Instagramu. Gruszynski je zapravo njezina ljubav iz tinejdžerskih dana. Zajedno su proveli četiri godine i prekinuli 2019, no odnedavno su ponovno zajedno te je putem Instagrama ispričala kako njihova ljubav traje cijeli život.

visoka moda

Moćne žene kao inspiracija: Ovo su neke od najljepših haljina koje slave ljepotu ženskog tijela

Pogledaj galeriju