NA PREMIJERI FILMA

Osvaja izgledom u sedmom desetljeću života: Melanie Griffith zablistala u crnom od glave do pete

12.10.2022 u 09:37

Bionic
Reading

U svjetska kina ovih dana stiže novi, a ujedno i posljednji nastavak horor franšize ‘Noć vještica’ s Jamie Lee Curtis u glavnoj ulozi, a na njegovoj premijeri u Los Angelesu posebnu pažnju plijenila je 65- godišnja Melanie Griffith

Iako u nastanku filma ‘Halloween Ends’ nije imala priliku sudjelovati, njegovu premijeru nije željela propustiti.

Poznata glumica, koja je sa španjolskim glumcem Antoniom Banderasom do 2015. godine činila jedan od najdugovječniji parova u svijetu Hollywooda, i u šestom desetljeću života plijeni pozornost izgledom i modnim izdanjima.

  • +3
Melanie Griffith Izvor: Profimedia / Autor: Michael Tran / AFP / Profimedia

Na premijeri filma s Jamie Lee Curtis u glavnoj ulozi, 65- godišnja Griffith pojavila se u crnom od glave do pete. Njezin odabir činila je klasična dolčevita i suknja dužine midi, a upareni ovi komadi odavali su dojam elegantne haljine, kao stvorene za jesensku sezonu.

Crne čizme s visokom potpeticom uz chic detalj čipkastih rukavica, majku glumice Dakote Johnson učinili su glavnom zvijezdom na premijeri filma.  

Kako je svojedobno imala priliku otkriti, svoju zavidnu liniju u šestom desetljeću života duguje predanoj tjelovježbi koja uključuje pilates i jogging te režimu prehrane s niskim unosom ugljikohidrata.