kapa dolje

Odlična kondicija: Janko Popović Volarić stigao na biciklu od Zagreba do Beograda, oduševio je i Zorana Šprajca

15.09.2021 u 23:12

Bionic
Reading

U kolovozu je naš glumac otkrio kako je s prijateljem, redateljem i scenaristom Neviom Marasovićem biciklirao od Zagreba do Splita punih 450 kilometara, a prije nekoliko dana je pokazao da se uputio na novo putovanje s biciklom

'Ne znam ni sam ni kako ni zašto, al bilo je predivno!', javio se Janko Popović Volarić svojim pratiteljima po dolasku na odredište. Preko Požega, Slavonskog broda, Vinkovaca stigao je do Beograda.

Biciklom je prešao 490 kilometara na ovom putovanju. Mnogi pratitelji su ga pohvalili u komentarima, a među njima su i srpski glumac Miloš Timotijević koji mu je poželio dobrodošlicu u svoj grad te Zoran Šprajc koji je komentirao fotografiju u svom stilu: 'Kakav sportista! Sa dvije flaše čak'. Janko mu je na to odgovorio: 'Tko o čemu, Šprajc o flaši'.

Pratitelje je zanimalo za koliko je stigao do Beograda a glumac je otkrio da su mu za taj pothvat trebala četiri i pol dana. Kako u zdanje vrijeme i on reklamira razne proizvode, dan ranije se u objavi našalio na svoj račun i uz fotografiju iz Slavonije napisao: 'A donedavno sam imao privilegiju slikati se s usisavačima'.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX