odlična kondicija

Janko Popović Volarić pohvalio se novom životnom avanturom, oduševljeni pratitelji mu čestitaju

19.08.2021 u 08:48

Bionic
Reading

Glumac je prije više dana na svom Instagram profilu nakon dvomjesečne pauze objavio fotografiju s kojom je dao naslutiti da se odvažio na pothvat s biciklom, ali tajanstveni Janko Popović Volarić ništa posebno nije otkrio, sada se konačno zna što je doživio

Na Instagramu je pratiteljima pokazao kakav je pothvat izveo i to u društvu redatelja i scenariste Nevija Marasovića. Njih su se dvoje su se na biciklima uputili od Zagreba do Splita, a na odredištu se Janko Popović Volarić ponosno oglasio.

'ZG - ST, 450 km', kratko je opisao glumac. On i Marasović poziraju uz svoje bicikle ispred trajekta Viktor Hektorović, dok se na drugoj mpže vidjeti kako Janko pobjedonosno drži ruke u zraku pored table na kojoj piše Split.

Glumica Daria Lorenci Flatz ga je pitala jesu li to električni bicikli, a Popović Volarić joj je odgovorio kako bi to 'fakat bilo tužno'. Na pitanje pratitelja koliko su dugo putovali, samo je odgovorio: 'dosta'. 'Vi niste normalni!! Svaka čast!', 'Bravo', 'Svaka čast', pisali su mu oduševljeni komentatori. Dan ranije je glumac objavio fotografiju kraj grafita 'Ja sam od onih koji gube', a neki su pomislili da se Janko osjeća kao gubitnik, a drugi su se pak zafrkavali i pitali ga je li izgubio kilograme ili mobitel.