nesvakidašnja SPORTSKa avantura

Janko Popović Volarić u novom pothvatu kojim je sve oduševio, neki mu poručuju: 'Nema šale, čovječe. Ovo je čudo'

13.09.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Naš proslavljeni glumac je ovoga ljeta bio vrlo aktivan, a to se, kako je pokazao u zadnjoj objavi na Instagramu, nastavilo i u zadnjim danima najtoplijeg godišnjeg doba

Janko Popović Volarić se sredinom kolovoza pohvalio pratiteljima potezom koji je izveo u društvu redatelja i scenariste Nevija Marasovića. Naime, uputili su se biciklom od Zagreba do Splita, a glumac je objavio fotografije s odredišta u splitskoj trajektnoj luci.

Objasnio je tada da su biciklima prešli čak 450 kilometara, a njihova avantura odmah je privukla puno pozornosti. Mnoge su zanimale pojedinosti puta, dok su mu drugi čestitali na pothvatu. Isto oduševljenje se dogodilo i nakon najnovije glumčeve objave.

'3. dan rute ZG-BG Požega - Slavonski brod - Vinkovci', otkrio je glumac u opisu fotografije na kojoj sjedi na podu autobusne postaje u Slavonskom Brodu pored svog bicikla. Među prvima mu se riječima ohrabrenja javio poznati srpski glumac Miloš Timotijević. 'Bravo, samo tako, samo zdravo', 'Janko, uvijek pravilno rasporedi obaveze, odmaranje, ono što mora i ono što voli', 'Nema šale, čovječe. Ovo je čudo', 'Svaka čast', samo su neki od komentara podrške nekih od pratitelja.

  • +3
Janko Popović Volarić Izvor: Cropix / Autor: Vedran Peteh / CROPIX