ponosna mama

Ode u pjevače: Poslušajte kakav glas ima sin Lepe Brene

04.05.2017 u 16:33

Bionic
Reading

Čini se da je Stefan Živojinović, stariji sin Lepe Brene i bivšeg teniskog asa Slobodana Živojinovića, od majke naslijedio ljubav prema pjevanju. Brenin nasljednik zapjevao je za svoju dušu veliki hit Eltona Johna 'Can You Feel the Love Tonight' iz filma 'Kralj Lavova', a mama nije odoljela a da se snimkom ne pohvali široj javnosti

Djeca nisu uvijek te sreće da 'pokupe' darovitost od svojih roditelja, međutim, kada je Stefan, sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića u pitanju, to nije slučaj. On je naslijedio talent i od slavnog tate, ali i mame.

Osim što je pokazao da je itekako talentiran za pjevanje, Stefan je talentiran i za sviranje klavira, što je ponosna mama pokazala videosnimkom na svom Twitter profilu. Komentari su više nego pohvalni, a naravno, najljepši je stigao od mame uz riječi 'Moje zlato'.

Prema pisanju srpskih medija, Stefan uskoro kreće sa snimanjem albuma, a očekivano će ga objaviti 'Grand produkcija'.

Publiku je taj 26-godišnjak ranije osvojio izvedbom pjesme 'Kad tonem' Saše Matića. Snimio ga je njegov brat Filip, objavio na Instagramu, a Stefan je u kratko vrijeme sve osvojio emotivnom izvedbom.

Moje ❤ @stefanzivojinovic svira i peva od naseg dragog @sasamatic_official pesmu. A ja ponosan uzivam...

A post shared by Filip Zivojinovic (@carpediem_fbz) on

Tome da je Stefan odmalena naginjao glazbi, svjedoči i ova fotografija:

#rokenrol #rokeri 🔝🍾😘❤️🎄

A post shared by Stefan Zivojinovic (@stefanzivojinovic) on