OTKRILA DETALJE

Princeza Charlene svoju višemjesečnu odvojenost od obitelji objašnjava komplikacijama nakon operacije

18.07.2021 u 21:49

Bionic
Reading

Princeza Charlene od Monaka mjesecima je odsutna od supruga princa Alberta i njihovih blizanaca, princa Jacquesa i princeze Gabrielle, a svoju odvojenost od obitelji objasnila je nizom kirurčkih komplikacija koje proživljava

U ekskluzivnom intervjuu za južnoafrički Channel24, prenosi časopis People, bivša olimpijska plivačica još je jednom naglasila kako žudi za svojim suprugom, dječicom i psićima, a potom detaljnije pojasnila kako se zbog operacija koje je imala ranije ove godine njezin unutarnji pritisak više ne može izjednačiti, što znači da ne može letjeti iznad 6 tisuća metara.

Charlene se trenutno oporavlja od operacije kojoj se podvrgla krajem lipnja, radi oslobađanja bolova koje je proživljavala, a kako je rekla za Channel24, ispostavilo se da su bili povezani s teškom bolesti uha, nosa i grla.

U intervjuu je 43-godišnja princeza objasnila i kako je doživjela komplikacije povezane s tom ORL operacijom. Kako objašnjava, početkom svibnja je podvrgnuta podizanju sinusa i transplataciji kostiju, kao pripremi za zubne implantate. Ta je operacija obavljena prije njezinog dolaska u Južnu Afriku sredinom svibnja, gdje se aktivno uključila u kampanju za zaštitu divljih životinja, a gdje je nastavila i svoj oporavak.

S problemom se prvi put susrela u lipnju, kad ju je počelo jako boljeti u ušima.

  • +8
Princeza Charlene, princ Albert Izvor: EPA / Autor: THIERRY CARPICO

Druga korektivna operacije je obavljena 23. lipnja, a zbog nje je bila prisiljena odgoditi planirani povratak u Monako na proslavu desete godišnjice braka u srpnju.

Prije desetak dana Charlene je nizom fotografija objavljenih na Instagramu pokazala kako održava vezu sa svojim 6-godišnjim blizancima, a na njima se vidi kako im putem videopoziva šalje poljupce i pokazuje čime se bavi u Južnoj Africi u kojoj je odrasla.

'Svakodnevni razgovori s Albertom i djecom jako mi pomažu popraviti raspoloženje, ali mi vrlo nedostaje njihova prisutnost', rekla je Charlene u lipnju za People i dodala kako jedva čeka da opet budu zajedno.