U TOP FORMI

Od poroda nisu prošla ni dva mjeseca, a Georgina Rodriguez već se hvali zavidnom linijom

09.06.2022 u 20:08

Bionic
Reading

Kada su sredinom travnja Georgina i Cristiano Ronaldo objavili tužnu vijest, da su tijekom poroda, kada je rođena zdrava djevojčica, iz te blizanačke trudnoće izgubili sina, svijet je plakao s njima. Zahvaljujući tome što tijekom trudnoće i nije nakupila previše kilograma, Georgina Rodriguez brzo se vratila u top formu, čime se pohvalila i na Instagramu

'Prije nekoliko dana s muškarcem mojih snova', stoji pored objave i tri fotografije Georgine Rodriguez na njezinom Instagram profilu. I dok na dvjema fotografijama pozira sama u privatnom avionom, na trećoj leži pored svog zaručnika Cristiana Ronalda s dekolteom u prvom planu i nasmijani poziraju.

Slavni nogometaš na to joj je odmah ostavio emotikon srca, a nije nedostajalo ni brojnih komentara i komplimenata. Gdje se par točno uputio, nije poznato, no jasno je kao dan da su na destinaciju otputovali s privatnim avionom i da je Georgina Rodriguez izgledala kao 'milijun dolara', iako je rodila prije manje od dva mjeseca.

Za put je odabrala haljinu napravljenu u Portugalu i s potpisom Cayet. Riječ je o modelu Claudia koja je zbog svog dizajna savršena za kombiniranje sa štiklama, balerinkama ili tenisicama, za što se odlučila i sama Georgina Rodriguez. Midi haljina izrađena od rebrastog pletiva pripijena je uz tijelo, a zahvaljujući bočnim izrezima, naglašava struk, dok na grudima isto tako ima izrez zbog kojeg dekolte dolazi u prvi plan. Za ovaj primjerak midi duljine u osvježavajućoj bež boji potrebno je izdvojiti nešto malo manje od 2200 kuna. Uz haljinu Georgina je odjenula tenisice, a pažnju je privukao nakit koji je ponosno pokazivala – sat, ogrlica i brojne narukvice.

u cannesu

Prvi put nakon tragedije na porodu Georgina Rodriguez pojavila se u javnosti

Pogledaj galeriju

Haljina joj je stajala kao salivena, što samo znači da Georgini nije trebalo da se nakon trudnoće vrati brzinski u top formu. Podsjetimo, Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo prije nekoliko su mjeseci objavili sretnu vijest da iščekuju blizance, no, nažalost tijekom poroda nije preživio njihov sinčić, već samo kćerkica, koja već uživa u velikoj obitelji.

Inače, ove fotografije čistog luksuza uslijedile s nakon što je par prije nekoliko dana proslavio peti rođendan Cristianovih blizanaca Eve i Matea. Na zabavi su bila i druga njihova djeca, Cristianov sin, 11-godišnju Cristiano mlađi te njihove zajedničke kćeri 4-godišnja Alana te jednomjesečna Bella. Georgina je tom prilikom podijelila dirljiv video u kojem se vide djeca kako stoje uz dvije rođendanske torte, torte s temom iz crtanog filma 'Frozen' i torte s formulom za Matea.