TEŠKI DANI

Ni osmijeh ne može sakriti tugu: Nakon tragičnog gubitka sina, Georgina Rodriguez i tek rođena djevojčica napokon su stigle kući

22.04.2022 u 08:56

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu jedan od najboljih i najpopularnijih nogometaša današnjice objavio je fotografiju snimljenu u njihovom britanskom domu, kojom je potvrdio da je njegova životna partnerica Georgina Rodriguez nakon poroda i boravka u bolnici stigla kući s njihovom djevojčicom

Posljednjih dana Cristiano Ronaldo je proživljavao najtužnije, ali i najsretnije dane života. Iako se zajedno sa svojom životnom partnericom Georginom Rodriguez veselio rođenju još jednih blizanaca, ponovno djevojčice i dječaka, prilikom poroda došlo je do komplikacija tijekom kojih je dječačić preminuo.

Tužnu vijest Cristiano i Georgina podijelili su s javnosti u službenoj, zajedničkoj objavi na društvenim mrežama, a upravo je taj kanal odabrao nogometaš da se sada pohvali kako je kući stigla njegova najmlađa kćerkica.

'Gio i naša djevojčica napokon su zajedno s nama. Želimo zahvaliti svima na vašim divnim riječima i znacima pažnje. Vaša potpora nam je iznimno važna i svjesni smo koliku ljubav i poštovanje dijelite prema našoj obitelji. Sada je vrijeme biti zahvalan na životu kojeg smo dočekali na ovom svijetu', stoji ispod fotografije snimljene u dječjoj sobi.

  • +3
Georgina Rodriguez, Cristiano Ronaldo Izvor: Profimedia / Autor: Fabio Ferrari / LaPresse / Profimedia

Na njoj Cristiano u naručju drži tek rođenu djevojčicu, dok mu u krilu sjedi Alana Martina, kćer koju je također dobio sa Georginom, kojoj pak u krilu sjedi Mateo, a pored nje su Cristiano Jr. i Eva, djeca koju je nogometaš dobio zahvaljujući surogat majkama, a koje je atraktivna Argentinka prigrlila kao svoje.

Inače, par je u vezi od 2016. godine i u vezi su dobili danas četverogodišnju Alanu Martinu. U listopadu 2021. 37-godišnji Ronaldo i 28-godišnja Georgina objavili su sretnu vijest kako čekaju blizance - djevojčicu i dječaka. Nažalost, nije sve završilo kako su planirali.